Är du vår Kreativa och Kulinariska ledare?

I höst öppnar Sånga upp med nytt koncept och söker nu det moderna lantlivets nyckelperson till Kök & Restauration

Sånga är mötesplatsen belägen vid Mälarens strand på Ekerö, 35 km från Stockholm city. Vår vision är att utveckla Sånga till en självklar destination för såväl företag som privatpersoner i alla åldrar med det Moderna lantlivet i fokus. Här finns skogen, jorden, vattnet och djuren och i harmoni med dessa element vill vi erbjuda våra gäster en oförglömlig upplevelse tillsammans.

Nu söker vi dig som vill ansvara för Sångas utvecklingsresa inom gastronomi och restauration och som vill sätta måltidsupplevelsen och restaurangkonceptet vi skapar tillsammans, på kartan.

Sånga erbjuder 24 konferenslokaler i olika storlekar, 143 hotellrum med 262 bäddar samt en fantastisk lada för oändliga möjligheter, en stor trädgård, en ekpark, skog och åkermark ger oändliga möjligheter för utveckling av produkten.

Du rapporterar till driftchefen för Hotell & Restaurang och ingår i ledningsgruppen för Sånga. Tillsammans kommer ni att ansvara för utvecklingsresan fram till öppningen av Sånga under hösten 2021 och därefter fortsätta resan in i framtiden.

Arbetsuppgifter:

  • Arbeta och utveckla måltidsupplevelsen och restaurangkonceptet – från Jord till Bord till Jord
  • Bygga upp rutiner & processer
  • Rekrytering av personal och introduktion
  • Personalansvar och personalutveckling för Kök & Restauration
  • Resultat & budgetansvar för Kök & Restauration

Vem är du?
Du har flera års praktisk erfarenhet av att leda kök & matsalsarbete och är utbildad kock i grunden. Du har ett genuint intresse för mat och dryck samt stor respekt för hantverket från jord till bord till jord. Du älskar att vara mitt i verksamheten där det händer och vara del av ett team som hela tiden vill utvecklas.

Dina goda ledaregenskaper visas i ditt sätt att inspirera, engagera, kommunicera och coacha dina medarbetare och du är en tydlig, omtänksam och äkta ledare. Som person är du lösningsorienterad, handlingskraftig, strukturerad och resultatinriktad.

Vidare ser vi att du har nära till skratt och en varm personlighet som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet.

Meriterade:

  • Eftergymnasial utbildning med inriktning på gastronomi/besöksnäringen
  • Sommelierutbildning
  • Vana av Spectra och/eller andra Hotell-och Restaurangsystem

Tjänsten är en heltidsanställning med varierade arbetstider - dagar, kvällar och helger.

Då vi är belägna endast en halvtimmes resa från Stockholm, men på landet är körkort och bil en nödvändighet.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse och nyfikenhet!
Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast.

Ansök om tjänsten hos rekryteringsföretaget här.