Ny skön känsla i konferenslokalen Sånga!

Ny känsla i Sånga


MARS 2024

Vår nyrenoverade konferenslokal på Sånga har tagits till nästa nivå med den senaste utrustningen. Nu är lokalen utrustad med två skärmar, vilket ger möjlighet att visa antingen två olika bilder samtidigt eller samma bild på båda för en mer engagerande och dynamisk presentation. Oavsett om det är en företagspresentation, en workshop eller en konferens, så är våra förbättrade faciliteter redo att möta era behov. Upplev det bästa av både komfort och funktionalitet hos oss på Sånga!

En ny lugn grön färgskala som inte bara ger en skön atmosfär utan också håller den röda tråden med naturen intakt. Genom att låta naturens lugn och harmoni genomsyra varje detalj skapar vi en plats för möten och evenemang som inspirerar och ger energi. Med sina gröna nyanser och naturliga material ger vår konferenslokal en känsla av samhörighet med omgivande landskap, vilket främjar fokus, kreativitet och produktivitet.

Lokalen Sånga ligger på entréplan i huvudbyggnaden och är en av våra största lokaler och rymmer upp till 130 personer. Det här är ett generöst och rymligt konferensrum byggt i etage som ger en bra överblick över mötesdeltagarna. Med fönster i flera väderstreck fylls lokalen av dagsljus som håller energin på topp hela dagen. Sånga passar utmärkt vid stora möten eller för er som vill hålla utbildning eller föreläsning med många deltagare. Lokalen är modernt utrustad med bl.a ljudsystem och en stor whiteboard. Ni har nära till loungeytor, restaurang och självklart toppservice av vår personal.

Liknande inlägg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies