Fokus på funktion – både när och fjärran

Hos oss kan du känna dig trygg med att tekniken fungerar, oavsett om du är på plats eller på distans. Ny teknik gör digitalt deltagande bättre än någonsin, och i våra större mötesrum finns uppgraderade ljudsystem.

Alla våra medelstora och stora mötesrum har ett höj- och sänkbart ståbord till mötesledaren, men även ståbord för mötesdeltagare som vill sträcka på sig en stund utan att missa något. I våra större mötesrum har vi även rullbara whiteboards som gör det enkelt att delta aktivt i mötet.


Den perfekta destinationen för nästa konferens – oavsett om ni ska arrangera ett mysigt mingel eller större möte.

Med 27 mötesrum och konferenslokaler, så är detta platsen för er. Alla våra konferenslokaler och mötesrum är moderna och smakfullt inredda med sin unika design. Kanske passar Herrgården med sin fantastiska utsikt över Mälaren, eller någon av de mysiga loungerna? Eller varför inte en sittgrupp under ekarna med utsikt över det glittrande vattnet?


Har ni egna idéer om hur ni vill genomföra ert möte eller behöver hjälp
att hitta den perfekta lokalen? Kontakta oss så löser vi det.

Våra konferenslokaler

Filtrera

Ekerö & Säby

Skå & Ölsta

Nora & Alby

Södra

Idun & Freja

Herrgården

Birka

Mälarblick

Grupprum

Björken

Gröna rum

Sånga

Digitala möten

Ibland behöver en eller flera personer delta i konferensen på distans. Men personliga möten måste inte alltid ske i samma rum. Vi skapar möten mellan människor – även om inte alla är på plats.

Sångas konferenserbjudanden

Färdigt konferenspaket eller skräddarsydd upplevelse? Hur du än gör blir det ett minne för livet. Boka ett färdigt konferenspaket eller välj ut de delar ni gillar mest och skapa ett unikt upplägg för just ert team.

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies