Konferenslokaler

Här på Sånga finns konferenslokaler för alla tillfällen och vi välkomnar lika gärna stora sällskap som mindre grupper.

Vi erbjuder allt från små grupprum till stora mingelsalonger och allt där i mellan. Några exempel är vår exklusiva Herrgård, den hemtrevliga ladan och flera sköna lounger.

Eller varför inte ses utomhus under ekarna med utsikt över glittrande vatten?

Alla våra konferenslokaler är renoverade och inredda i behagliga färger, vackra textilier och sköna möbler. Konferenslokaler finns för upp till 310 personer. Alla lokaler är utrustade med modern, användarvänlig teknik och självklart Wi- fi.

Bar

I huvudbyggnaden ligger vår bar med ett stort urval av goda drycker, vår bartender tipsar gärna om dryck från lokala bryggerier. Slå dig ner framför brasan i vår lounge och koppla av med något gott i glaset efter dagens aktiviteter.

Relaxen

Självklart kan du ta med dig drycken till bastun och poolen i vårt sjö-spa, där du även kan boka vårt relaxrum för dig och ditt sällskap. Om ni bokat Herrgårdskonferens så har ni tillgång till hela Herrgården där ni även har ett eget kök om ni vill prova på matlagningsaktiviteter.

Lokaler

Här ser ni alla våra konferenslokaler. Vill du ha hjälp att hitta den perfekt konferenslokalen för just ditt behov, ring eller maila till oss.