Den perfekta destinationen för nästa konferens – oavsett om ni ska arrangera ett mysigt mingel eller större möte

Med 27 mötesrum och konferenslokaler, varav det största rymmer hela 310 personer så är detta platsen för er. Alla våra konferenslokaler och mötesrum är moderna och smakfullt inredda med sin unika design. Och självklart utrustade med all teknik som krävs för det perfekta mötet. Kanske passar Herrgården med sin fantastiska utsikt över Mälaren, eller någon av de mysiga loungerna? Eller varför inte en sittgrupp under ekarna med utsikt över det glittrande vattnet? 

Har ni egna idéer om hur ni vill genomföra ert möte eller behöver hjälp att hitta den perfekta lokalen? Kontakta oss så löser vi det.


Har ni egna idéer om hur ni vill genomföra ert möte eller behöver hjälp
att hitta den perfekta lokalen? Kontakta oss så löser vi det.

Våra konferenslokaler

Filtrera

Ekerö & Säby

Skå & Ölsta

Nora & Alby

Södra

Idun & Freja

Herrgården

Birka

Sånga

Mälarblick

Grupprum

Björken

Planera din konferens och välj konferenslokal med oss

Allt för den perfekta konferensen, men här ramas det in av något mer. Det är möten med varandra, och det är möten med naturen. Oavsett mål och syfte lämnar ni inspirerande och fulla av energi.

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.