Konferenslokaler

Inget möte är det andra likt, vi har därför konferenslokaler för alla tillfällen.

På Sånga-Säby finns konferenslokaler för upp till 310 personer. Alla utrustade med modern, användarvänlig teknik för att förhöja era presentationer och självklart har ni tillgång till WiFi. För att ni ska ha det så bra som möjligt under mötets timmarna har vi valt inredning av hög kvalitet och med svensk design.

Är ni ute efter en annorlunda mötesmiljö för att skapa något utöver det vanliga, kanske vår event-lada kan vara något? Eller varför inte en sittgrupp under ekarna? Har ni egna idéer om hur ni vill genomföra ert möte så löser vi självklart det.

På Sånga-Säby har vi en bar med rikligt sortiment och inslag av drycker från lokala bryggerier. I vår bekväma lounge intill baren med sköna soffor kan du avnjuta god dryck och tilltugg tillsammans med kollegor eller vänner. Självklart kan du ta med dig drycken till bastun och poolen där du även kan boka vårt relaxrum för ditt sällskap.

Om ni bokat herrgårdskonferens så har ni tillgång till hela herrgården där ni har ett eget kök för matlagningsaktiviteter.

Här har vi samlat alla våra konferenslokaler. Om du hittar en lokal som passar ert sällskap så kan ni boka direkt online. Om ni önskar skräddarsydd hjälp att hitta den konferenslokal som passar er bäst, kontakta oss så hjälper vi er!