Information för dig som planerar att komma hit

Tider för incheckning och utcheckning:

  • Vardagar incheckning kl 15.00 och utcheckning kl 9.00
  • Lördagar och söndagar incheckning kl 15.00 och utcheckning kl 11.00

Flexibilitet i din bokning. Om du bokar ett weekendpaket kan du avboka fram till kl 16.00 tre dagar före ankomst. För grupp och konferensbokningar avtalas avbokningsreglerna i samband med bokningsbekräftelsen.

Du kan ta dig till oss med bil eller kommunalt. Buss från Brommaplan tar lite mindre än 1 timme. Se SL och välj att åka till ”Sånga Säby” för att planera din resa. Vi hjälper gärna till att boka transport för din grupp eller konferens.

Kan man cykla till Sånga? Absolut, men vi har tyvärr ingen möjlighet att erbjudan dusch eller ombytesmöjligheter. I mån av tillgång kan du boka tidig incheckning senast dagen innan till en kostnad. Dessvärre har vi inget rum/förråd att låsa in ”dyra” cyklar i och de får inte tas in på rum eller in i konferenslokalen (regler från brandkåren). På vår innergård finns det möjlighet att låsa och ställa din cykel.

Vår sjöbastu och pool är tillgänglig utan kostnad för weekendgäster. Boka din slottid via receptionen@sanga-saby.se. För din konferensgrupp går det bra att boka ett 2 timmars pass före eller efter middagen, detta sker i samband med konferensbokningen.

Parkering – vi har ca 100 parkeringsplatser varav 26 st med ladduttag för elbil. Laddningen betalas enkelt i en apparna EASYPARK eller ELLSY, instruktioner finns på varje stolpe.

Bagagerum och garderob finns i receptionen kostnadsfritt

I restaurangen serveras lunch och middag. Om du kommer för weekendpaket bokar du din middagstid med receptionen. Konferensgrupper bokas i samband med projektplaneringen.

Vi har omsorgsfullt anpassat så att bar, restaurang och alla konferenslokaler är lättillgängliga för alla våra gäster. Handikappsparkering finns direkt utanför entrén och vi har 8 tillgänglighetsanpassade rum. Säg till i receptionen om du behöver låna vibrerande väckarklocka.

Vi tillåter djur i några av våra hotellrum, dock inte i andra utrymmen.

Receptionen är oftast bemannad dygnet runt men ibland när vi har lite färre gäster har vi jourtelefon där man når receptionen på kvällen. Om du anländer efter receptionens stängning kommer vi lägga din rumsnyckel i ett skåp vid huvudentrén.

Det finns strykjärn och strykbräda att använda i varje hotellbyggnad.

Vi är kontantfritt hotell. Välkommen att betala med kreditkort eller swish.

Frågor och svar

Våra hotellrum

Bildgalleri

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies