RESTAURANG-OLD

Närodlat och ekologiskt från Sveriges bönder.

Sånga-Säby vet vi att varje detalj är viktig för att uppnå en helhet. Maten är en sådan detalj och för många av våra gäster är den en av de viktigaste. Vällagad, smakrik och vacker mat ger både den bästa starten och det bästa avslutet på en innehållsrik dag. Det vi serverar på faten är i största möjliga mån ekologiskt och närodlat, och i vår vinkällare har vi ett rikt urval av ekologiska och biodynamiska viner. Vattnet du dricker hos oss kommer från Mälaren utanför fönstret och har renats i vårt eget vattenverk.

Minnesvärda mål från morgon till kväll
Middagarna på Sånga-Säby består alltid av en väl genomtänkt trerättersmeny. Har du egna önskemål kring menyn, är du välkommen att kontakta vår erfarna köksmästare. Lunch och frukost serveras som en variationsrik buffé och varje morgon bakar vi flera sorters bröd.