Laddar Laddar innehåll ...

RESTAURANG

Närodlat och ekologiskt från Sveriges bönder.

På Sånga-Säby vet vi att varje detalj är viktig för att uppnå en helhet. Maten är en sådan detalj och för många av våra gäster är den en av de viktigaste. Vällagad, smakrik och vacker mat ger både den bästa starten och det bästa avslutet på en innehållsrik dag. Det vi serverar på faten är i största möjliga mån ekologiskt och närodlat, och i vår vinkällare har vi ett rikt urval av ekologiska och biodynamiska viner. Vattnet du dricker hos oss kommer från Mälaren utanför fönstret och har renats i vårt eget vattenverk.

Minnesvärda mål från morgon till kväll
Middagarna på Sånga-Säby består alltid av en väl genomtänkt trerättersmeny. Har du egna önskemål kring menyn, är du välkommen att kontakta vår erfarna köksmästare. Lunch och frukost serveras som en variationsrik buffé och varje morgon bakar vi flera sorters bröd.

Affärslunch

Välkommen att ta med dina kollegor och kunder på affärslunch här på Sånga-Säby Hotell & Konferens.

Kött från Sverige

Sånga–Säby Hotell & Konferens är den första konferensanläggningen med märket Kött från Sverige

Kökschef - Fredrik Hedin

Möt vår kökschef som bla har vunnit OS-silver i matlagning och har en lång erfaranhet av jobba med ekologiska råvaror

Boka bord

Är du sugen på en god hotellfrukost, lunch eller trerätters middag? Ring till oss så hjälper vi dig att boka bord

Matsalar

På Sånga-Säby finns det flera olika platser att äta er middag. Oavsett storlek på ert sällskap finns det möjlighet att hyra egen matsal.

XS SM MD LG