HÅLLBART HOTELL I STOCKHOLM

Välkomna till Sveriges mest hållbara konferenshotell, endast 35 km från Stockholm City. Njut av lugnet och den fina naturen både i och utanför hotellet, på en av Sveriges vackraste platser.

Vi är ett 100% hållbart hotell i Stockholm som passar lika bra för konferenser som för bröllop.

Sånga-Säby är Sveriges mest hållbara hotell. Vi är idag den enda 100% klimatneutrala konferensanläggningen, vilket vi är väldigt stolta över. Hotellet ligger en 3 minuters promenad från anläggningen och blickar ut över Mälaren.

Hotellrum på Sånga-Säby

Rummen är inredda med stora panoramafönster som blickar ut över Mälaren och den fina natur som omger hotellet. På Sånga-Säby har vi två stora hotellbyggnader för våra gäster att sova i, Mälarblick och Tallbacken. De båda hotellen är hållbara, byggda för att smälta in i naturen och sudda ut gränsen mellan inomhus och utomhus. Tallbackens design och utförande följer naturens skiftningar och drivs hållbart av solpaneler, solceller och bergvärme.

Från centrala Stockholm är det 35 km med bil till Sånga-Säby och hotellet. Ni befinner er endast en kort bilresa från stan. Trots detta kan ni i lugn och ro lyssna på vågskvalp från Mälaren, njuta av en god middag och sova i sköna sängar i våra ombonade hotellrum. Kom på konferens, bröllop eller bara en kaffe.

Varmt välkomna till Sånga-Säby!