HÅLLBART HOTELL I STOCKHOLM

Välkomna till sveriges mest hållbara konferenshotell, endast 35 km från Stockholm City. Njut av lugnet och den fina naturen både i och utanför hotellet, på en av sveriges vackraste platser.

Vi är ett 100% hållbart hotell i stockholm som passar lika bra för konferenser som för bröllop.

Sånga-Säby är Sveriges mest hållbara hotell. Vi är idag den enda 100% klimatneutrala konferensanläggningen, vilket vi är väldigt stolta över. Hotellet ligger en 3 minuters promenad från anläggningen och blickar ut över mälaren.

Hotellrum på Sånga-Säby

Rummen är inredda med stora panoramafönster som blickar ut över mälaren och den fina naturen som omger hotellet. På sånga säby har vi två stycken hållbara byggnader för våra gäster att sova i, Mälarblick och Tallbacken. De Båda hotellen är byggda för att smälta in i naturen och sudda gränsen mellan inomhus och utomhus. Tallbackens design och utförande följer naturens skiftningar och drivs hållbart av solpaneler, solceller och bergvärme.

Från centrala Stockholm är det 35 km med bil till Sånga-Säby och hotellet. Du kommer vara en kort bilresa från stan, men i lugn och ro kunna lyssna på vågskvalp från Mälaren utan bruset från staden, njuta av en god middag och sova i sköna sängar. Kom på konferens, bröllop eller bara en kaffe.

Varmt välkomna till Sånga-Säby!