Vi är nominerade i prisklassen Årets Innovatör

Årets innovatör

24 april 2023

Sånga är en av tre mötesplatser som är nominerade i priskatergorin Årets Innovatör. Vi är makalöst stolta och glada över att vår förflyttning uppmärksammats i branschen och hoppas det går hela vägen.

Efter en tids uppehåll är Svenska Mötespriset tillbaka. Syftet är att lyfta och synliggöra de mötesplatser som gör det där extra. Anläggningar som har de mest nöjda kunderna, som satsar på nytänkande och hållbarhet – och som inspirerar andra. Den 15 maj utses vinnarna i fem olika priskategorier på Vildmarkshotellet, Kolmården.

Priset för Årets Innovatör går till den mötesplats som varit nyskapande, där bland annat kundnytta och resultat bedöms. Riddersviks Herrgård nomineras för det unika styrsystemet Elias som syftar till att effektivisera den dagliga verksamheten och sänka kostnader. Sånga nomineras för sin förflyttning till en mer inspirerande mötesplats med unika miljöer där det ”moderna lantlivet” är den röda tråden och Skogshem & Wijk för utveckling av miljöer som främjar rörelse och återhämtning.

Liknande inlägg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies