Vi är nominerade i prisklassen Årets Innovatör

Årets innovatör

24 april 2023

Sånga är en av tre mötesplatser som är nominerade i priskatergorin Årets Innovatör. Vi är makalöst stolta och glada över att vår förflyttning uppmärksammats i branschen och hoppas det går hela vägen.

Efter en tids uppehåll är Svenska Mötespriset tillbaka. Syftet är att lyfta och synliggöra de mötesplatser som gör det där extra. Anläggningar som har de mest nöjda kunderna, som satsar på nytänkande och hållbarhet – och som inspirerar andra. Den 15 maj utses vinnarna i fem olika priskategorier på Vildmarkshotellet, Kolmården.

Priset för Årets Innovatör går till den mötesplats som varit nyskapande, där bland annat kundnytta och resultat bedöms. Riddersviks Herrgård nomineras för det unika styrsystemet Elias som syftar till att effektivisera den dagliga verksamheten och sänka kostnader. Sånga nomineras för sin förflyttning till en mer inspirerande mötesplats med unika miljöer där det ”moderna lantlivet” är den röda tråden och Skogshem & Wijk för utveckling av miljöer som främjar rörelse och återhämtning.

Liknande inlägg

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.