KONFERENS I STOCKHOLM

Välkommen till konferens på Sånga-Säby,
Sveriges mest hållbara mötesplats!

Upplev livet på landet, ett stenkast från Stockholms City. Ute hos oss på Ekerö, Färingsö – bara 35 km från stan erbjuder vi en modern konferensanläggning i natursköna miljöer vid Mälarens strand.

Sånga-Säby finns utrymme för att mötas, från stora sällskap till mindre grupper. Vår fina hörsal rymmer 310 personer och har utsikt över Mälaren och vår egen ekpark.
Vi har totalt hela 27 lokaler för möten och konferenser, samtliga är utrustade med modern teknik och bekvämligheter och naturligtvis finns gratis WIFI på hela området.

Vår herrgård är helt nyrenoverad och erbjuder vackra hotellrum, eget kök, matsal, salong, konferens och sällskapsrum fördelat på tre våningar. I dessa inspirerande miljöer finns alla möjligheter till herrgårdskonferenser, matlagningsaktiviteter och att fira bröllop.

Vi har ett stort utbud av lokaler som passar lika bra för mingel som för stormöten, vår omtyckta lada är som gjord för härliga middagar under ljumma sommarkvällar.

På Sånga-Säby finns 143 hotellrum med totalt 260 bäddar. Välj bland klassiskt inredda herrgårdsrum, moderna rum i tidlös skandinavisk design eller vår oxstuga i engelsk cottage-stil.

Allt vi gör på Sånga-Säby har ett starkt hållbarhetsfokus, våra beslut och möjligheter utgår från vad som är bäst för miljön, både vår egen och för planeten. Det mesta av duschvattnet på hotellet värms upp med solpaneler och hela konferensanläggningningen värms med hjälp av sjö- och bergvärme.

Våra kockar använder sig – och inspireras av de bästa urvalet av svenska råvaror, hållbart producerade och alltid aktuella för säsongen. Köttet på Sånga- Säby är alltid från Sverige och de vegetariska alternativen från svenska åkrar och ängar. Vår vinkällare har vi ett rikt urval av ekologiska och biodynamiska viner.
Dricksvattnet hos oss kommer från Mälaren utanför fönstret och har renats i vårt eget vattenverk.
För sällskap som önskar sitta i egen matsal har vi flera olika alternativ att erbjuda, från stort till smått.

Sånga-Säby är ett klimatneutralt företag, vilket betyder att vi kompenserar för den miljöpåverkan som konferenser och arrangemang genererar.
Vi är Sveriges enda klimatsmarta och hållbara alternativ för konferens.


Du hittar vår konferensanläggning på Ekerö, Färingsö utanför Stockholm endast 35 kilometer, ca 40 minuter, från city och det är det perfekta stället att hålla er nästa konferens i Stockholm på. Vill du veta mer om vad vi kan erbjuda? Kika in på våra konferenspaket, erbjudanden eller kontakta oss direkt.

Varmt välkomna att boka er nästa konferens i Stockholm hos oss på Sånga-Säby!

Bokningsförfrågan

Förfrågan gäller *
Namn *
Företag
E-post *
Telefon *
Antal personer
Datum
Övrig information
  
 
 * obligatoriskt