Allt för den perfekta konferensen och Kick-offen, men här ramas det in av något mer. Det är möten med varandra, och det är möten med naturen. Oavsett mål och syfte lämnar ni inspirerade och fulla av energi.

Aktuella erbjudanden

Kick Off

Konferenspaket Sånga

Stora Möten & Event

Mötesupplevelse UTöver det vanliga!

Vi bjuder på transport

Utomhuspedagogikens möjligheter!

Gourmet- och champagnepaket

All inclusive

Konferens Weekend

Weekendkonferens

Herrgårdskonferens

Dagkonferens

En plats att stanna kvar.

Boendet är designat för att sömlöst smälta in i den omgivande naturen. Gränsen mellan inomhus och utomhus suddas ut och byggnadernas utformning följer naturens skiftningar.

Våra konferenslokaler

Oavsett om ni ska ha ett stort möte eller kanske ett mindre event så har vi lokaler som passar. Alla våra konferenslokaler är nyrenoverade med modern teknik för att passa dagens behov. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt lokal för just era behov.

Några av våra lokaler

En plats för möten.

Allt för den perfekta konferensen, men här ramas det in av något mer. Det är möten med varandra, och det är möten med naturen. Oavsett mål och syfte lämnar ni inspirerande och fulla av energi.

En del av Svenska Möten

Att Sånga  är utvald av Svenska Möten innebär en garanti för dig som kund att vi möter höga kvalitetskrav och är certifierade enligt Svenska Mötens klassificeringssystem. Sånga äger Svenska Möten tillsammans med ca 130 andra utvalda mötesanläggningar runt om i Sverige. Liksom alla övriga anläggningar i Svenska Möten är vi Svanenmärkta.

Mötescertifierade

Sedan mars 2023 är samtliga mötesrådgivare på Sånga mötescertifierade av Svenska Möten. Detta innebär att våra medarbetare har genomgått en omfattande utbildning med syfte att fungera som rågivare genom hela boknings- och planeringsprocessen av möten och konferenser. Genom att certifiera våra medarbetare säkerställer vi att vi har den kunskap som krävs för att vi på bästa sätt ska guida dig som kund till bättre och mer effektfulla möten som uppfyller dina syften och mål.

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.