Allt för den perfekta konferensen, men här ramas det in av något mer. Det är möten med varandra, och det är möten med naturen. Oavsett mål och syfte lämnar ni inspirerade och fulla av energi.

Aktuella erbjudanden

En plats att stanna kvar.

Boendet är designat för att sömlöst smälta in i den omgivande naturen. Gränsen mellan inomhus och utomhus suddas ut och byggnadernas utformning följer naturens skiftningar.

Våra konferenslokaler

Oavsett om ni ska ha ett stort möte eller kanske ett mindre event så har vi lokaler som passar. Alla våra konferenslokaler är nyrenoverade med modern teknik för att passa dagens behov. Kontakta oss så hjälper vi er att hitta rätt lokal för just era behov.

Några av våra lokaler

En plats för möten.

Allt för den perfekta konferensen, men här ramas det in av något mer. Det är möten med varandra, och det är möten med naturen. Oavsett mål och syfte lämnar ni inspirerande och fulla av energi.

Åtgärder Covid-19

Med anledning av den nuvarande covid-19-utvecklingen har vi tagit till tillfälliga åtgärder för att samtliga gäster och medarbetare ska känna sig trygga, samt för att säkerställa minimal smittorisk för alla som vistas på anläggningen. Vi följer löpande Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.