Laddar Laddar innehåll ...

KONFERENS I STOCKHOLM

Välkommen till Sånga-Säby, ett konferenshotell 35 km från Stockholm

Sånga-Säby är en modern mötesplats i en lugn och kreativ miljö. När du vistas i våra moderna lokaler och hotellrum får du en känsla av harmoni och inspiration. Du märker det tydligt när du kliver in i vår ljusa och luftiga lobby. När du sitter i våra härliga fåtöljer, sjunker ner i våra soffgrupper, sitter framför brasan eller intar ditt kaffe under en ek i parken så infinner sig den känslan. Behöver du koppla upp dig så finns det WiFi på hela anläggningen utan extra kostnad.

Att skapa ett bra mötesklimat har varit vår specialitet sedan 1944. Oavsett om ni är här för intensiva utbildningsdagar, ett miljöombyte för att få kreativiteten att flöda eller står inför årets stora kick-off, så gör vi er konferens till något alldeles extra. Njut av våra variationsrika luncher, goda middagar och kaffebufféer, tillagade på råvaror från Sveriges bönder.

Låt oss även ta hand om er när den mer formella delen av konferensen är slut. Vi hjälper till att skapa minnesvärda stunder så väl i mötesrummen som utanför.

KONFERENSANLÄGGNING

Du hittar vår konferensanläggning utanför Stockholm endast 35 kilometer från city och det är det perfekta stället att hålla er nästa konferens i Stockholm på. Vårt konferenshotell i Stockholm befinner sig i en lugn och kreativ miljö för att ni ska få ut så mycket som möjligt av er vistelse hos oss. Ni är varmt välkomna att boka er nästa konferens i Stockholm hos oss på Sånga-Säby!

XS SM MD LG