Gourmet- och champangekonferensen vänder sig till er som vill ha Sångas fulla kulinariska upplevelse och matminnen värda att minnas.

Gourmet- och champagnepaket

Skäm bort dig själv och teamet för en konferens med extra allt. Här på Sånga konfererar ni i smakfullt inredda lokaler samtidigt som ni njuter av miljön och omgivningarna. Lägg till en rolig, utmanande eller varför inte rofylld aktivitet och toppa sedan dagen med champagne tillsammans med det bästa från vårt kök i en varm atmosfär med fantastisk service.

Extra lyxigt blir det om ni väljer att spendera en stund i vår Sjöbastu och pool intill Mälarens strand. Här serveras ni ett glas bubbel och lite tilltugg om ni önskar.

Middagen startar ni i vår stämningsfulla lounge och i restaurangen blir ni serverade olika smakrika rätter i fyra serveringar.

Efter en god natts sömn serverar vi en härlig lantlig frukost. 

Bokningsförfrågan

Varmt välkomna att boka ert boende hos oss på Sånga! Fyll i förfrågan nedan så kontaktar vi dig.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Liknande erbjudanden

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.