Gourmet- och champangekonferensen vänder sig till er som vill ha Sångas fulla kulinariska upplevelse och matminnen värda att minnas.

Gourmet- och champagnepaket

Skäm bort dig själv och teamet för en konferens med extra allt. Här på Sånga konfererar ni i smakfullt inredda lokaler samtidigt som ni njuter av miljön och omgivningarna. Lägg till en rolig, utmanande eller varför inte rofylld aktivitet och toppa sedan dagen med champagne tillsammans med det bästa från vårt kök i en varm atmosfär med fantastisk service.

Extra lyxigt blir det om ni väljer att spendera en stund i vår Sjöbastu och pool intill Mälarens strand. Här serveras ni ett glas bubbel och lite tilltugg om ni önskar.

Middagen startar ni i vår stämningsfulla lounge och i restaurangen blir ni serverade olika smakrika rätter i fyra serveringar.

Efter en god natts sömn serverar vi en härlig lantlig frukost. 

Bokningsförfrågan

Varmt välkomna att boka ert boende hos oss på Sånga! Fyll i förfrågan nedan så kontaktar vi dig.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Liknande erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies