Färdigt konferenspaket eller skräddarsydd upplevelse? Hur du än gör blir det ett minne för livet.

Boka ett färdigt konferenspaket eller välj ut de delar ni gillar mest och skapa ett unikt upplägg för just ert team. Med lokaler och mötesrum i alla storlekar samt en fantastisk utemiljö sätter bara fantasin gränserna. 

Vi finns med hela vägen och kan hjälpa till med transporter, bokning av föreläsare, underhållning och aktiviteter. Våra erfarna mötesrådgivare hjälper er från planering till genomförande av konferens och event.

Kontakta oss så hjälper vi er med det perfekta konferenspaketet!

Kick Off

Konferenspaket Sånga

Stora Möten & Event

Mötesupplevelse UTöver det vanliga!

Vi bjuder på transport

Utomhuspedagogikens möjligheter!

Gourmet- och champagnepaket

All inclusive

Konferens Weekend

Weekendkonferens

Herrgårdskonferens

Dagkonferens

Team-mötet

Ta er och organisationen framåt, tillsammans.

Inspirerande mötet

Planera för att inspirera och skapa de bästa förutsättningarna för att nå syftet och målet för ert möte.

Relationsmötet

Vi människor överlevde inte som art och blev herre på täppan för att vi var starkast. Det var för att vi började samarbeta och fick ett gemensamt språk, vägen framåt är samarbete.

 

Naturnära möten

Bara att komma bort från stadens brus och slappna av i den fantastiska miljön här på Sånga ger mycket, välkommen på en avslappnad konferens nära naturen.

Avskilda möten

Här finns möjlighet till möten tillsammans, i avskildhet. Vi har flera alternativ där ni får vara för er själva. Låt kreativiteten och arbetsglädjen komma fram i lugn ro i någon av våra avskilda lokaler.

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.