Konferenspaket Stora möten passar er som vill samla en större grupp deltagare utan att kompromissa på kvalitet, intimitet eller personliga upplevelser.

Stora Möten & Event

Här på Sånga finns gott om plats för stora möten upp till cirka 200 personer, kongresser och stämmor. Generösa ytor, ljusa luftiga miljöer, kapacitet och erfarenhet gör det möjligt för oss att hålla exklusiva möten för stora grupper.

Lokalerna för de stora sällskapen ligger i nära anslutning till restaurang och loungeytor. I vår största och superflexibla lokal ”Södra” finns plats för över 150 personer i två nivåer med bordsmöblering och med en maximerad biosittning runt 200 personer. Här finns rymd och modern teknik – ja allt som behövs för en stor samling. Utanför lokalen ligger en stor foajé som passar perfekt för minimässor, utställningar, mingel eller att duka upp för fika eller tilltugg. Vi hjälper mer än gärna till att få fram bästa lösningen för er.

I vår andra stora lokal, Sånga kan ni vara upp till 120 personer i biosittning, här går också att möblera i öar för upp till 90 personer. Sånga är ett generöst och rymligt konferensrum byggt i etage som ger en bra överblick över mötesdeltagarna. Med fönster i flera väderstreck fylls lokalen av dagsljus som håller energin på topp hela dagen.

Om du bokar 120 rum får du Sånga för dig själv på ankomstkvällen. Perfekt om ni vill ha underhållning, musikquizz eller annat skoj runt om på Sånga.

Bokningsförfrågan

Varmt välkomna att boka ert boende hos oss på Sånga! Fyll i förfrågan nedan så kontaktar vi dig.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Liknande erbjudanden

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.