Så glada att just du hittat hit!

Vi söker efter branschens bästa inom bokning, gästservice/reception, städ, kök samt servering.

 Som en del av Sånga har du möjlighet att vara med och ge vår unika destination ytterligare en dimension av liv. Tillsammans skapar vi förutsättningar för oförglömliga upplevelser och genuina möten.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete  i en fantastisk miljö beläget vid Mälarens strand i en hållbar och framtidsorienterad organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och jobba i en miljö som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång.

Våra kärnvärden

Vi arbetar med tre tydliga kärnvärden: ÄKTA – TILLSAMMANS – UPPLEVELSE som styr allt vi gör på Sånga, hos både medarbetare och i vår relation till våra gäster. Vi utmanar dagligen oss själva och varandra för att hela tiden ta oss framåt. Att alla bidrar värderar vi högt och tillsammans skapar vi förutsättningarna för att gästen ska få en så inspirerande, äkta och oförglömlig upplevelse som möjligt.

Här kan ni se vilka lediga tjänster som finns hos oss just nu

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies