Så glada att just du hittat hit!

Vi söker efter branschens bästa inom bokning, gästservice/reception, städ, kök samt servering.

 Som en del av Sånga har du möjlighet att vara med och ge vår unika destination ytterligare en dimension av liv. Tillsammans skapar vi förutsättningar för oförglömliga upplevelser och genuina möten.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och spännande arbete  i en fantastisk miljö beläget vid Mälarens strand i en hållbar och framtidsorienterad organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och jobba i en miljö som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång.

Våra kärnvärden

Vi arbetar med tre tydliga kärnvärden: ÄKTA – TILLSAMMANS – UPPLEVELSE som styr allt vi gör på Sånga, hos både medarbetare och i vår relation till våra gäster. Vi utmanar dagligen oss själva och varandra för att hela tiden ta oss framåt. Att alla bidrar värderar vi högt och tillsammans skapar vi förutsättningarna för att gästen ska få en så inspirerande, äkta och oförglömlig upplevelse som möjligt.

Här kan ni se vilka lediga tjänster som finns hos oss just nu

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.