Så kul att du är intresserad av att jobba tillsammans med oss på Sånga

Vi söker efter branschens bästa inom fastighet, restaurang, bokning, sälj, kök och gästservice. Som medarbetare på Sånga ger du denna fantastiska plats en ytterligare dimension av liv. Tillsammans skapar vi förutsättningar för oförglömliga upplevelser och genuina möten. Var med du också!

Vi erbjuder dig ett spännande arbete  i en vacker miljö beläget vid Mälarens strand inom en hållbar och framtidsorienterad organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och jobba i en miljö som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång.

Kreativitet och idéer är viktigt

Sånga är en plats där det är högt i tak och där kreativitet, nytänkande och idéer uppmuntas, hos både medarbetare och gäster. Vi utmanar dagligen oss själva och varandra för att hela tiden ta oss framåt. Att alla bidrar värderas högt och tillsammans skapar vi förutsättningarna för att gästen ska få en så inspirerande, äkta och oförglömlig upplevelse som möjligt.

Här kan ni se vilka lediga tjänster som finns hos oss just nu

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.