Städproffs med öga för detaljer.

Städproffs

Vill du vara med och bygga Sveriges mötesplats för alla generationer där lantlivsupplevelsen står i fokus – då är det här en tjänst för dig. 

I höst öppnar Sånga upp med nytt koncept och nu söker vi en ny kollega till vårt team. Vår vision är att Sånga ska vara en destination fylld av naturnära upplevelser för både företag och privatpersoner i alla åldrar. Mat och dryck i samhörighet med det moderna lantlivet står i fokus. Tillsammans med elementen skogen, jorden, vattnet och djuren vill vi erbjuda våra gäster oförglömliga upplevelser.

Till vår framtidsresa söker vi nu någon som älskar att leverera gästupplevelser värda att minnas. Förutom de sedvanliga arbetsuppgifterna med städning av konferenslokaler, allmänna ytor och hotellrum har du ett skarpt öga för de små och viktiga detaljerna samt helheten.   

Vem söker vi? 
Vi söker en person som har flera års praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är strukturerad och älskar ordning och reda. Som person älskar du gästkontakten och bemöter dina gäster på ett varmt och professionellt sätt liksom dina kollegor.

Du är en allkonstnär där ingenting sitter fast och du arbetar som bäst när det är mycket att göra. Du har nära till skratt och en varm personlighet som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Du är positiv och har förmågan att dela din energi med andra samt är inte rädd för att ta egna initiativ.  

Du kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö vid Mälarens strand inom en hållbar och framtidsorienterad organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och jobba i en miljö som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång. 

Tjänsten är en tillsvidaresanställning på heltid och med varierade arbetstider – dagar och helger. Även kvällar kan förekomma.
Tillträde efter överenskommelse.

Då vi är belägna endast en halvtimme från Stockholm, men på landet är körkort och bil en nödvändighet.

Ansökan:
Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev senast 20 juni. Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse och nyfikenhet!

Liknande lediga tjänster

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.