Nu söker vi flera servitriser och servitörer till restaurangen.

Extrapersonal vår restaurang & bar

Vem är du?
Du har erfarenhet av restaurang-och matsalsarbete eller vill lära dig och har ett fantastiskt värdskap som du levererar äkta och prestigelöst. I verksamhetens mitt där allt händer är platsen du älskar att vara på och du vill vara del av ett team som hela tiden vill utvecklas. Vi söker dig som är flexibel, serviceminded och som alltid sätter gäster i fokus. Du har nära till skratt och har en varm personlighet som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Du behärskar svenska och engelska. 

Tjänsten har varierade arbetstider – dagar, kvällar och helger.


Arbetsuppgifter:
Tjänsten innebär främst sedvanliga arbetsuppgifter i restaurangen såsom servering och uppdukning av både frukost, luncher, te/kaffe bufféer samt middagar och även servering i övriga utrymmen såsom konferens, relaxen vid vattnet, barer och lounger. Då vi är belägna endast en halvtimmes resa från Stockholm, men på landet är körkort och bil en nödvändighet.


Vid frågor om tjänsten vänligen kontakta Anne Torjussen, Kulinarisk ledare Kök &
Restaurang, via mail: anne.torjussen@sanga-saby.se eller tel: 070-780 76 65.


Ansökan:
Välkommen med din ansökan, CV och personligt brev, via ansökningsknapp här i annonsen. Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast. 
Hoppas att vi har fångat ditt intresse och nyfikenhet!

Liknande lediga tjänster

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies