Nu söker vi flera servitriser och servitörer till restaurangen.

Servitriser / Servitörer Heltid

SERVITRISER OCH SERVITÖRER – HELTID TILL SÅNGA

Vi söker dig som vill vara med på Sångas utvecklingsresa där vi älskar att ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.

Vem är du?

Du har praktisk erfarenhet av restaurang-och matsalsarbete från kvalitativa restauranger. Du har ett fantastiskt värdskap som du levererar äkta och prestigelöst. I verksamhetens mitt där allt händer är platsen du älskar att vara på och du vill vara del av ett team som hela tiden vill utvecklas. Vi söker dig som är flexibel, serviceminded och som alltid sätter gäster i fokus. Du har nära till skratt och har en varm personlighet som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet.

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. 

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär främst sedvanliga arbetsuppgifter i restaurangen såsom servering och uppdukning av både frukost, luncher, te/kaffe bufféer samt middagar och även servering i övriga utrymmen såsom konferens, relaxen vid vattnet, barer och lounger. Det förekommer även visst receptionsarbete då vi hjälper varandra över avdelningsgränserna.

Då vi är belägna endast en halvtimmes resa från Stockholm, men på landet är körkort och bil en nödvändighet.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse och nyfikenhet!

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast.

Liknande lediga tjänster

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.