Upptäck utomhuspedagogikens möjligheter till ett roligt och gränslöst lärande!

Utomhuspedagogikens möjligheter!

Detta är konferenspaketet för er som vill upptäcka utomhuspedagogikens möjligheter. Konferens på Sånga är mer än bara ett möte. Med fokus på mat och upplevelser i en modern, lantlig miljö blir konferensen något extra. Oavsett hur många ni är finns rymliga lokaler, service i toppklass och i det här konferenspaketet ingår en utvecklande utomhusaktivitet som passar alla i gruppen. 

Konferenslokal anpassas efter storlek på grupp och era behov. Lunch och middag äter ni i vår restaurang och under pauserna har ni tillgång till de makalösa loungeytorna. Kvällen inleds med en säsongsbetonad middagsupplevelse och kanske avslutar ni kvällen i baren?

Den inspirerande aktiviteten ”Utomhuspedagogikens möjligheter till ett gränslöst lärande” ingår i paketet och är skapat för alla som jobbar inom förskolor och skolor. Sinnenas samspel och platsens betydelse är ledord i den här aktiviteten. Stor vikt läggs vid att varva praktik med teori och reflektion för att nå ett djupinriktat lärande. Aktiviteten syftar till att utveckla kunskaperna kring utomhuspedagogiken i relation till aktuella styrdokument (Lpfö18/Lgr22) liksom egna verksamhetsmål. Läs mer om Naturens hemligheter här.

Aktiviteten läggs upp i dialog med våra experter på Naturens Hemligheter för att lägga bästa möjliga grund för undervisningen och för att få ny inspiration inom utvalda utvecklingsområden.

Våra mötesrådgivare hjälper er med allt från bokning till transport – varmt välkomna!

(Erbjudandet gäller grupper mellan 10p till 50p)

Bokningsförfrågan

Varmt välkomna att boka ert boende hos oss på Sånga! Fyll i förfrågan nedan så kontaktar vi dig.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Liknande erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies