Vi vill ge dig den juligaste julen så förberedelserna är nu i full gång!

Julen närmar sig…

Traditionella julbordsrätter som fräschats till och skruvats upp, smaker har förhöjts och fantastiska råvaror som förädlats av våra skickliga kockar, från den inledande bordsserverade sillen till det avslutande dessertbordet. Oavsett om ni är här på julkonferens eller julbord med nära och kära så möts ni av en riktigt svensk jul och allt som hör till. Julbordet serveras från 24 november till 21 december.

Läs mer & boka din julupplevelse på vår hemsida eller maila oss på info@sanga-saby.se

Juligaste julfesten – Det här är inget “vanligt” julbord utan en makalös upplevelse, perfekt för er som önskar en konferens/julavslutning med extra allt! Är ni 120 personer eller fler har ni Sånga exklusivt för er själva på kvällen och kan utnyttja det till max.

Julweekend – Varje lördag från den 26 november till den 17 december öppnar vi upp för ett makalös dygn med julbord, en härlig stund i sjöbastun och en god natts sömn.

Julbord – Kom och njut av ett makalöst julbord tillsammans men nära & kära, endast 30 min från Stockholm. Njuta av både klassiska och nya julrätter samt ett makalöst dessertbordet.

Både före och efter julmiddagen kan ni släppa loss tävlingsdjävulen och utmana kollegorna eller familjen på shuffleboard, innomhusboule, biljard, pingis och mycket mer. Varför inte en femkamp efter julmiddagen?

Varmt välkomna till en jul på Sånga!

Liknande inlägg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies