Tillsammans ska de bygga nya Sånga.

Pernilla Rehnberg

December 2020

Lagom till jul började Pernilla Rehnberg på Sånga-Säby som ansvarig för hotell & restaurang. Hon  kommer tillsammans med Jenny Baudou som blir ansvarig för nya projekt & upplevelser, att bygga upp det nya Sånga. 

Sånga-Säby är beläget endast 30 minuter från Stockholm, lummigt inbäddad vid Mälarens strand på Färingsö. Lantbrukarnas Riksförbund (LRF) har disponerat Sånga Säby sedan början av 1900-talet och de senaste åren drivit den som ett renodlat konferenshotell. Just nu är anläggningen stängd på grund av pandemin och beräknas öppna igen under hösten 2021. Under tiden utvecklas och utökas utbudet till en upplevelse för såväl företag som privatpersoner i alla åldrar. 

“Vi är glada för rekryteringen av Pernilla som har en gedigen bakgrund i hotell- och konferensbranschen, senast från Thoresta Herrgård. Hennes och våra erfarenheter tillsammans kommer utveckla Sånga till framtidens mötesplats” säger Calle Glaumann, VD på Sånga.

Liknande inlägg

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.