Tillsammans ska de bygga nya Sånga.

Pernilla Rehnberg

December 2020

Lagom till jul började Pernilla Rehnberg på Sånga-Säby som ansvarig för hotell & restaurang. Hon  kommer tillsammans med Jenny Baudou som blir ansvarig för nya projekt & upplevelser, att bygga upp det nya Sånga. 

Sånga-Säby är beläget endast 30 minuter från Stockholm, lummigt inbäddad vid Mälarens strand på Färingsö. Lantbrukarnas Riksförbund (LRF) har disponerat Sånga Säby sedan början av 1900-talet och de senaste åren drivit den som ett renodlat konferenshotell. Just nu är anläggningen stängd på grund av pandemin och beräknas öppna igen under hösten 2021. Under tiden utvecklas och utökas utbudet till en upplevelse för såväl företag som privatpersoner i alla åldrar. 

“Vi är glada för rekryteringen av Pernilla som har en gedigen bakgrund i hotell- och konferensbranschen, senast från Thoresta Herrgård. Hennes och våra erfarenheter tillsammans kommer utveckla Sånga till framtidens mötesplats” säger Calle Glaumann, VD på Sånga.

Liknande inlägg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies