Mälarblick är vår egen oas här på Sånga där du både bor och arbetar bekvämt. Här finns ett konferensrum för 9 gäster med vackra vyer över Mälaren.

Mälarblick

Mälarblicks konferensrum rymmer upp till 9 deltagare. Här får ni total avskildhet och en rogivande utsikt över Mälaren – därav namnet ”Mälarblick”. Lokalen är utrustad med den teknik som behövs för ett modernt möte och som alltid ingår toppservice från vår personal. Mälarblick är byggt efter bergets former nere vid sjön och är vår egen oas här på Sånga. Här både bor och arbetar ni i en harmonisk miljö nära naturen och kan när ni vill välja att jobba utomhus på den intilliggande terrassen. Dom 16 hotellrummen i Mälarblick är nyrenoverade under våren 2022 och alla har en makalös sjöutsikt.

Möjliga möbleringar

Bokningsförfrågan konferens

Varmt välkomna att boka er nästa konferens i Stockholm hos oss på Sånga! Fyll i förfrågan nedan så kontaktar vi dig.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Liknande lokaler

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies