Miljökonferens

Sånga-Säby är Sveriges mest klimatsmarta hotell och den enda anläggning som idag är 100 % klimatneutral. Här har vi tagit fram ett paket för er som vill lägga lite mer fokus på miljö och hållbarhetsfrågor vid er nästa konferens.

Miljöfrågor ligger oss varmt om hjärtat och detta är något vi gärna förmedlar till våra gäster. Därav erbjuder vi denna konferensupplevelse med fokus på just miljö. I paketet får ni bland annat en rolig aktivitet som heter källsorteringsstafett. Den utlovar många skratt och alla kan vara med! Ni får även en föreläsning om det miljöarbete vi gör. Välj den kortare varianten, eller en längre inklusive rundvanding. Efter avslutad konferens får ni en klimatrapport som visar exakt hur mycket påverkan er konferens haft på miljön. Detta kompenserar vi sedan självklart för, så er konferens kommer att vara 100 % klimatneutral. 

Paketet "miljökonferens" innehåller:


- Konferenslokal
- Förmiddagsfika med kaffe- och tebuffé, smoothies och smörgås på morgonens hembakade bröd
- Lunchbuffé med salladsbord, vegetariskt alternativ, fisk och kött, hembakat bröd, smör, lättöl, Sånga-Säbys eget vatten, stilla och kolsyrat, samt kaffe
- Eftermiddagsfika med kaffe, te, saft och en inbjudande buffé med både matbröd och bakverk
- Logi och stor frukostbuffé med nybakat bröd
- Källsorteringsstafett
- Miljöföreläsning
- Klimatrapport

Förfrågan gäller
Namn *
Företag*
E-post *
Telefon*
Antal personer
Datum
Övrig information
  
 
 * obligatoriskt