En bra matupplevelse är minnesvärd. Så välkommen till något du sent kommer att glömma.

Vårt matkoncept låter det moderna lantlivet dela fokus med mat och dryck. Stora möten eller små mingel. Frukost, lunch, fika eller middag. Det är maten som ramar in dagen och våra kockar lägger alltid lika stort fokus på att skapa en magisk matupplevelse. Råvarorna talar sitt eget språk som förtydligas av vårt fantastiska köksteam som brinner för att experimentera och ta matlagningen till nästa nivå. Menyerna förändras efter säsong och anpassas efter vilka råvaror som är aktuella just nu. Alltid lika vällagad och välsmakande, och alltid med dryck som går hand i hand med det som finns på tallriken. 

Hög smaksättning och hållbart tänk

Alla våra menyer är under ständig förändring och vi tar stolthet i att kunna vara spontana i vår matlagning. Vårt kök följer säsongen med svenska råvaror så långt det bara är möjligt där grönsaker och rotfrukter med hög smaksättning står i fokus. Ofta odlat på gården eller i närheten.

Välkommen till bords.

JULBORD PÅ SÅNGA – EN MATUPPLEVELSE UTÖVER DET VANLIGA! Läs mer här…

Med maten i fokus.

Vårt kök arbetar allra helst med närodlade och ekologiska råvaror från Sveriges bönder, hållbart producerade och alltid aktuella för säsongen. Aldrig med avkall på smak eller upplevelse.

Bar & lounge

I huvudbyggnaden finner du den stora baren. Här finns gott om plats för umgänge i de omgivande loungegrupperna.