Närodlat och ekologiskt med kompromisslösa smaker.

Med ett modernt tänk kring hållbarhet, ekologi och cirkulär matlagning skapas magisk mat gjord på råvaror från våra fantastiska bönder. Enkelt men självklart – från jord till bord till jord. Vi lånar vår råvara från jorden, förädlar och serverar den för att slutligt återlämna resterna som blir gödning till nästa sådd. Till och med dricksvattnet kommer från Mälaren utanför fönstret och har renats i vårt eget vattenverk.

Vårt kök arbetar allra helst med närodlade och ekologiska råvaror från Sveriges bönder, hållbart producerade och alltid aktuella för säsongen. På gården kommer odlingar växa fram, och att själv kunna plocka sina egna örter och tomater, det är rena lyxen för en kock – och för dig som gäst.

Frukost

Varje liten del av vår frukost är hantverksmässigt lagad från grunden – alltid av de bästa råvaror som säsongen kan erbjuda. Det vi inte gör själva är handplockat och varsamt utvalt, ofta från lokala producenter.

Lunch

Här finns något på tallriken redan när du sätter dig. Nybakt bröd och en första vällagad rätt i väntan på huvudrätten helt enkelt. På nästa tallrik kommer sedan en vegetarisk, kött- eller fiskrätt som serveras till bords. Självklart är all mat gjord på hållbara råvaror i säsong.

Vi försöker ta hänsyn till så många allergier vi kan och lagar därför all våran mat på laktosfria alternativ samt undviker nötter och andra viktiga allergener i så stor utsträckning det bara går. Vet du med dig att du lider av en allergi, kontakta oss innan din ankomst så ser vi till att din matupplevelse blir makalös bra.

Middag

Vår ambition är att erbjuda ett trevligt middagshäng efter en dag av möten. Fantastisk service, varm atmosfär och avslappnad stämning. För att verkligen skapa de där minnesvärda måltiderna så går vi vår egen väg. Hos oss serveras middagen i tre serveringar, några på fat eller i skålar där alla får ta för sig själva vid bordet – andra kommer som en klassiskt upplagd tallrik. Som en söndagsmiddag i goda vänners lag – där ingen behöver tänka på disken.

 

Fika

Vi vill göra fikat till några av dagens höjdpunkter – inte bara något som håller energin uppe till nästa måltid.

Förmiddag

Vid ankomst välkomnas ni med en hembakt macka med säsongens grönt och hantverksmässigt skapade pålägg kompletterat av småkakor, smoothie och nötblandning

Eftermiddag

Vi rullar ut bakvagnen direkt från ugnen med säsongens söta bakverk och salta honungsrostade mandlar. Självklart finns det även kaffe och te. I vårt fall Señoras som görs av bönor från kaffeodlingar som drivs av kvinnor, och ekologiskt te som serveras från vår vackra samovar.