Konferens med matlagning

Kombinera er konferens med en matlagningsaktivitet. Här kommer ni verkligen samla gruppen, umgås och ha riktigt kul tillsammans.

Ni anländer till Sånga-Säby och börjar dagen med en smörgås och lite mingel. Sedan tar konferensen vid och ni förflyttar er in i något av våra moderna konferensrum. Ni bryter för lunch och sedermera eftermiddagsfika när ni själva önskar. Vid fyratiden rekommenderar vi att ni avslutar dagens konferens och förflyttar er upp till herrgården för att påbörja matlagningen. Matlagningsaktiviteten är en av våra populäraste aktiviteter. Tillsammans med någon av våra duktiga kockar får ni tips och råd för att kunna tillaga en välsmakande måltid med bra råvaror. Vid sällskap över 12 personer så delas ni in i två grupper där den första gruppen börjar med en ostprovning. Den andra gruppen påbörjar matlagningen i herrgårdsköket. Efter halva tiden får grupperna byta plats med varandra. Här gäller det att på ett bra sätt kommunicera ut vad som gjorts och vad som ska göras! De som började med ostprovningen ska nu färdigställa kvällens middag medans de övriga får sätta sig för att prova de goda ostarna.

Paketet "konferens med matlagningsaktivitet" innehåller:


- Konferenslokal
- Förmiddagsfika med kaffe- och tebuffé, smoothies och smörgås gjord av morgonens hembakade bröd
- Lunchbuffé med salladsbord, vegetariskt alternativ, fisk och kött, hembakat bröd, smör, lättöl, Sånga-Säbys eget vatten, stilla och kolsyrat, samt kaffe
- Eftermiddagsfika med kaffe, te, saft och en inbjudande buffé med både matbröd och bakverk
- Fördrink
- Matlagningsaktivitet med trerättersmeny
- Logi och stor frukostbuffé med nybakat bröd

Förfrågan gäller
Namn *
Företag*
E-post *
Telefon*
Antal personer
Datum
Övrig information
  
 
 * obligatoriskt