Ett avslappnande dygn med golfspel i vackra omgivningar & en mat- och hotellupplevelse långt utöver det vanliga!

Golfweekend

Njut av de vackra omgivningarna och spela några timmars golf på makalösa Troxhammars Golfbana, endast ca 15 minuter från Sånga. 18-hålsbanan är en park-och skogsbana med en omväxlande karaktär i härlig miljö. Banan har en nivå som passar de flesta golfare, med några utmaningar även för de allra bästa.

Förutom fantastisk golf i böljande natur bor ni i nyrenoverade hotellrum med en riktigt skön säng, njuter av mat i världsklass och möjlighet att koppla av i vår rofyllda sjöbastu med pool. För den modiga blir kanske ett dopp i Mälaren?

Bara några steg ifrån huvudbyggnaden hittar ni motionsspåret med ett nytt utegym och en mindfulness-stig, eller varför inte strosa runt på natursköna hotellområdet med vattenglittret i ansiktet?

Måltiderna vi serverar är en stor del av upplevelsen och är omsorgsfullt komponerade av köket. Med ett modernt tänk kring hållbarhet skapas magisk mat gjord på råvaror från våra fantastiska svenska bönder.

Kvällen inleds i vår trädgårdslounge där ni serveras välkomstdrink med tilltugg. Därefter intar ni er makalösa middag, beståendes av mellanrätter i tre serveringar i vår restaurang Svea.

Efter en god natts sömn dukar vi upp en härlig frukostbuffé med sjösutsikt. Färsk frukt, lokala ostar, rökt skinka och hembakt bröd med härliga marmelader. Det är grönt och det är gott, med örter, grönsaker och fräscha juicer. Den varma frukosten hämtar du i luckan hos kockarna och till det, dagens godaste kopp kaffe – Detta är kanske dygnets mysigaste stund om du frågar oss!

Bokningsförfrågan

Varmt välkomna att boka ert boende hos oss på Sånga! Fyll i förfrågan nedan så kontaktar vi dig.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Liknande erbjudanden

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.