Ett makalöst erbjudande till våra "grannar" på Mälaröarna!

Sånga ❤️ Mälaröarna

Vad vore Sånga och Ekerö utan er, våra underbara öbor? För oss är ni lokala gäster lika viktiga som de som kommer långväga ifrån. Därför vill vi erbjuda er, våra ”grannar”, en unik och minnesvärd upplevelse som ni inte vill missa.

Skäm bort er själva med en avkopplande och kanske välbehövlig stund på Sånga. Här möts ni av lyxig avkoppling, nyrenoverade rum och en omgivning som förtrollar. Upplev vad vacker miljö, makalös mat och kanske Stockholm bästa frukost kan göra för själen.

Njut av ett härligt dygn tillsammans med någon du tycker om! För endast 995 kr per person (ordinarie pris från 1590 kr per person) får ni en oförglömlig upplevelse.

Välkommen till ett fantastiskt dygn tillsammans med någon du håller kär!

Så här bokar ni:

  • Boka här på hemsidan: Klicka på ”Boka erbjudande online” och uppge koden EKERÖ.
  • Incheckning: Från 15.00
  • Utcheckning: Senast kl 11.00

För att lyxa till det lite extra kan ni lägga till 150 kr per person och få tillgång (i mån av plast) till vår nyrenoverade sjöbastu med pool. Här kan ni njuta i loungen, ta en värmande bastu med efterföljande dopp i den sköna poolen eller för de modiga – en simtur i Mälaren! Viktigt att veta är att i Sjöbastun är det åldergräns på 13 år även i målsmans sällskap.

Uppgraderingsalternativ:

  • Deluxerum: 250 kr per person
  • Svit: 500 kr per person
  • Enkelrumstillägg: 400 kr

Det finstilta:

Erbjudandet gäller på utvalda datum. Minst en person per rum måste vara folkbokförd i Ekerö kommun för att weekenderbjudandet ska gälla och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Uppge koden EKERÖ vid bokning.

Varmt välkomna till en magisk helg på Sånga!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies