Ett makalöst erbjudande för dig som bor på Ekerö

Sånga ❤️ Mälaröarna

Vad vore Ekerö och Sånga utan alla ni som bor på öarna? För oss är ni lokala gäster lika viktiga som utsocknes. Vi vill därför gärna erbjuda våra ”grannar” ett makalöst weekenderbjudande utöver det vanliga.

Ge er själva förmånen av en omsorgsfullt utformad weekend på Sånga. Här kombineras lyxig avkoppling, en förstklassig middagsupplevelse och en omgivning som förtrollar. Upplev helgens magi på ett sätt som både är elegant och minnesvärt.

Upplev ett härligt dygn tillsammans med någon du tycker om!

Pris? 995 kr / person (ordinarie pris från 1590 kr / person)

Hur? Boka här på hemsidan genom att klicka på ”Boka erbjudande online”, uppge koden EKERÖ

Incheckning från 15.00

Utcheckning senast kl 11.00

För att lyxa till det lite extra kan ni lägga till 150kr/per person och får då tillgång till vår nyrenoverade sjöbastu med pool, i mån av plats. Här kan ni njuta i loungen, ta en värmande bastu med efterföljande dopp i den sköna poolen eller för de modiga – ett kallbad i Mälaren!

Uppgradering till deluxerum 250 kr/pers

Uppgradering till svit 500 kr/pers

Enkelrumstillägg 400 kr

Varmt välkomna!

Minst en person per rum måste vara folkbokförd i Ekerö kommun för att weekenderbjudandet ska gälla och kan inte kombineras med andra erbjudanden. Uppge koden EKERÖ vid bokning för att ta del av erbjudandet.

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.