Mer tid för varandra - ät gott, drick gott och bara ha det makalöst bra!

Långweekend

Checka in på fredagen och fira in helgen med något gott i baren och en makalös middag i två serveringar. På lördagen finns det tid för att njuta av de vackra omgivningarna, kanske ta en utflykt till en av de många Mälaröarna innan ni serveras en härlig drink med tilltugg i vår lounge. Därefter intar ni middagen som består av mellanrätter i tre serveringar, i vår restaurang. Efter en god natts sömn dukar vi upp en härlig lantlig frukost.

Under lördagen har ni även tillgång till vår Sjöbastu och pool, och för den som vågar är ett dopp i Mälaren möjligt året om. Här finns många möjligheter till aktivitet i en unik skogs-och sjömiljö. Utanför dörren hittar du naturstigar, en Mindfullnes-stig samt upplyst utegym och motionsspår. Under de varma månaderna finns cyklar att låna för dig som vill upptäcka miljön på Färingsö.

Måltiderna vi serverar är omsorgsfullt komponerade av köket och är en stor del av upplevelsen. Med ett modernt tänk kring hållbarhet skapas magisk mat gjord på råvaror från våra fantastiska bönder.

Observera att vår pool och relaxavdelning har begränsad tillgänglighet för dig med rörelsehinder och har en åldersgräns på 13 år.

Incheckning från 15:00

Utcheckning senast 11:00

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies