Ett makalöst dygn med smaker & upplevelser ni kommer minnas länge

Julweekend

Varje lördag från den 23 november till den 15 december öppnar vi upp för en makalös julweekend. Vi dukar upp vårt julbord med en sharingupplevelse som start – en weekendupplevelse utöver det vanliga! 

Bland eldkorgar och brinnande Ofyrer i det vackra vinterlandskapet får ni avnjuta välkomstglöggen med juligt tilltugg innan ni rör er in i värmen. Till bords blir ni serverade tre sorters sill med klassiska tillhör som sharing. Kallskuret och urval av olika delikatessostar från Smakriket hämtar ni själva i egen takt och smak från det stora buffébordet inne Gillet. Det varma hittar ni i anslutning till köket tillsammans med vårt härliga köksteam som gärna berättar mer om julrätterna.

Precis när ni mätta och belåtna lutat er tillbaka så dukas ett dessertbord upp i Trädgården (vår mysiga lounge intill stora baren)och vi lovar att det finns plats för det också. Ni får njuta av en makalös blandning av klassiskt, sött, salt, choklad, maräng och frukt, en perfekt avslutning på julbordsmiddagen för både stora och små.

Mätta och belåtna kan ni utmana varandra på biljard eller shuffleboard, skrattfest utlovas innan ni kryper ner för en god natts sömn.

Varmt välkomna och god jul!

Pris per person: 1990kr / del i dubbelrum

Enkelrumstillägg 400kr

Incheckning från 15.00

Utcheckning senast 11.00

Sångas julbord

Ett axplock från den kalla buffén: 

Gravad lax, rökt lax, inlagd strömming, ägghalvor 

klassisk julskinka, paté, kallskuret hjort, vildsvin, lamm 

Olika grönsaker marinerade, syrade, inlagda från vårt skafferi 

Ett axplock från den varma buffén:

Janssons, köttbullar, prinskorvar, gräddig grönkål, syrlig rödkål 

smöriga brysselkål, svampomelett, bakad rotselleri, rökt rödbeta, 

glaserade kamben, kryddig högrev från Wiggeby 

Ett axplock från ostbordet:

Svenska ostar från Smakriket, marmelader, olika kex 

fikon, nötter samt pannkaka med salmbärssylt

Dryck

Vi erbjuder flera makalösa dryckespaket här som kommer att harmonisera och lyfta er middagsupplevelse till en helt annan nivå. Ni kommer kunna välja på flera olika dryckespaket eller hitta en ny favorit från vinlistan. Julens dryckespaket presenteras här under hösten.

Alla priser är inkl moms


Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies