Stora möten

Sånga-Säby är en fantastisk plats för stora möten och stämmor. Härliga ytor, möjlighet till exklusivitet och moderna lokaler för upp till 310 personer.

I huvudbyggnaden finns fina lokaler för större sällskap. Hörsalen Södra har plats för 310 personer. Här finns scen, dubbla projektorer, headsets, handmikrofoner, ljud- och ljus teknik. Lokalen har fast biosittning med sköna rymliga stolar, skrivplattor, fasta åhörarmikrofoner, el- och nätverksuttag. Utanför lokalen ligger en stor foajé som man också disponerar över. Denna är perfekt för minimässor, utställningar, mingel eller fika. Det går även att koppla ljudet inifrån Södra, så att alla som är samlade i foajén hör vad som händer inne i lokalen.

Vår andra stora lokal heter Sånga. Här kan man vara upp till 150 personer i biosittning, men den går också att möblera i öar för upp till 120 personer. Även i denna lokal finns självklart all tänkbar teknik som behövs för en lyckad konferens.

Kommer ni till oss sommar eller tidig höst så har vi ett fantastiskt tredje alternativ, och det är vår unika eventlada. I ladan har vi både fester och konferenser. Vill ni ha en annorlunda konferens i en genuin miljö så är detta helt rätt!

Paketet "stora möten" innehåller:


- Konferenslokal
- Bord för ankomstregistrering och namnskyltar
- Förmiddagsfika med kaffe- och tebuffé, smoothies och smörgås på morgonens hembakade bröd
- Lunchbuffé med salladsbord, vegetariskt alternativ, fisk och kött, hembakat bröd, smör, lättöl, Sånga-Säbys eget vatten, stilla och kolsyrat, samt kaffe
- Eftermiddagsfika med kaffe, te, saft och en inbjudande buffé med både matbröd och bakverk
- Fördrink
- Trerätters middag i egen matsal inklusive 2 glas vin, kaffe och måltidsdryck
Logi och stor frukostbuffé med nybakat bröd

Förfrågan gäller
Namn *
Företag*
E-post *
Telefon*
Antal personer
Datum
Övrig information
  
 
 * obligatoriskt