Stora möten

Här på Sånga finns gott om plats för stora möten och stämmor. Generösa ytor och möjlighet till exklusivitet för ca 300 personer. Vi har stor erarenhet av stormöten och gillar att ha mycket gäster hos oss!

Lokalerna för de stora sällskapen finns i huvudbyggnaden. I vår största lokal "Södra" finns plats för ca 300 personer. Här finns rymd, teknik - ja allt som behövs för en stor samling. Utanför lokalen ligger en stor foajé som passar perfekt för minimässor, utställningar, mingel eller att duka upp fika i. Det går även att koppla ljudet inifrån Södra, så att alla i foajén hör vad som sägs inne i lokalen.

Vår andra stora lokal heter Sånga. Här kan ni vara upp till 150 personer i biosittning, men den går också att möblera i öar för upp till 120 personer. Även i denna lokal finns självklart all tänkbar teknik som behövs för en lyckad konferens.

Under sommar och tidig höst så har vi ett häftigt tredje alternativ - vår unika eventlada! I ladan har vi både fester och konferenser. Vill ni ha en annorlunda konferens i en genuin miljö så är detta helt rätt!

Paketet "stora möten" innehåller:

- Konferenslokal

- Bord för ankomstregistrering och namnskyltar

- Förmiddagsfika med kaffe- och te, smoothies och smörgås på morgonens hembakade bröd

- Lunch med salladsbord, vegetariskt alternativ, fisk och kött, hembakat bröd, smör, lättöl, Sånga-Säbys eget vatten, stilla och kolsyrat, samt kaffe

- Eftermiddagsfika med kaffe, te, saft samt matbröd och bakverk

- Fördrink

- Trerätters middag i egen matsal inklusive 2 glas vin, kaffe och måltidsdryck

- Logi och stor frukost med nybakat bröd

 

Förfrågan gäller
Namn *
Företag*
E-post *
Telefon*
Antal personer
Datum
Övrig information
  
 
 * obligatoriskt