Få ett romantiskt dygn endast 30 min fram stockholm

Romantisk weekend

Längtar du efter en romantisk weekend?

Då har du kommit rätt! Oavsett om ni vill ta en skön promenad i vår vackra omgivning, koppla av i Sjöbastun eller bara njuta av varandras sällskap i en mysig miljö, finns allt här för er. Ge dig och din partner den gåvan av egentid och låt kärleken må bra i en miljö där stress och vardagens krav får stå åt sidan. Här skapas minnen och upplevelser som varar livet ut.

När ni anländer väntar en kall flaska champagne på rummet för att välkomna er ett dygn av lyx och kärlek. Slå er ned i våra fluffiga badrockar och njut av bubblet innan ni kanske går ner till Sjöbastun. På kvällen väntar en tre rätters middag i sharingformat, ackompanjerad av våra utvalda topp viner, givetvis inleds middagen med en fördrink. Efter middagen väntar shuffleboards, biljard och pingis för er som vill förlänga kvällens timmar. Efter en god natts sömn väntar en härlig frukost buffé för att starta dagen på bästa sätt.

Välkommen till Sånga – Mer än en upplevelse!

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies