Är du en social, driven och självgående person som älskar servicebranchen? Då kanske du är vår nästa utesäljare?

Säljare

Sånga är mötesplatsen belägen vid Mälarens strand på Ekerö, 45 minuter från Stockholm city. Vår vision är att utveckla Sånga till en självklar destination för såväl företag som privatpersoner i alla åldrar med det moderna lantlivet i fokus. Här finns skogen, jorden, vattnet och djuren och i harmoni med dessa element vill vi skapa en oförglömlig upplevelse tillsammans med våra gäster. Våra värdeord är Äkta – Upplevelser – Tillsammans

Nu söker vi dig som drivs av försäljning och där du arbetar med att att driva in affärer, initiera och bygga långsiktiga kundrelationer samt skapa intresse för Sångas erbjudanden. Som Säljare kommer du att vara ansvarig för att attrahera, söka upp och hitta affärsmöjligheter inom konferens- och event. Som person ser vi att du är hungrig, drivs av att göra affärer och med ditt positiva och engagerade sätt blir du en motor i teamet. Du kommer att spela en viktig och central roll för att Sånga ska nå sina tuffa omsättningsmål på både kort och lång sikt. 

Dina ansvarsområden innefattar bl.a.:

 • Proaktivt och engagerat söka och hitta nya affärsmöjligheter 
 • Bygga och underhålla starka relationer med företag, föreningar, myndigheter, eventbolag och andra organisationer för att maximera intäkterna.
 • Ansvara för att uppnå försäljningsmål och budget
 • Delta i branschevenemang och nätverk samt skapa egna kundevent för att öka synligheten och skapa nya affärsmöjligheter.
 • Följa upp med befintliga kunder för att säkerställa deras nöjdhet och skapa möjligheter för nya affärer.

Dina önskade kvalifikationer:

 • Gärna erfarenhet av uppsökande försäljning  inom hotell- och konferensbranschen.
 • Starkt eget nätverk inom konferens- och eventsegmentet.
 • Utmärkt förmåga att bygga och underhålla relationer med kunder.
 • Resultatorienterad inställning med förmåga att uppnå försäljningsmål.
 • Utomordentlig kommunikations- och förhandlingsförmåga.
 • Organisatoriskt stark och självgående
 • Flexibilitet att arbeta kvällar och helger vid behov.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Sånga erbjuder en fantastisk produkt med hög kvalitet i alla delar. Du kommer ha stort eget ansvar och frihet att utforma tjänsten med tydliga mål och förväntningar. Teamet på Sånga är dedikerade sin uppgift och du blir en viktig del av teamet som skapar framgång för anläggningen. Är du driven, brinner för försäljning och vill bli en del av ett dynamiskt team är du välkommen med din ansökan. 

Du rapporterar till Försäljningsansvarig och tjänsten är tillsvidare med sex månaders provanställning. Sista ansökningsdag är 2024-04-15 men vi gör urval löpande och tjänsten kan tillsättas innan.

Välkommen med din ansökan!

Liknande lediga tjänster

Inga liknande inlägg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies