Sensommarfest med nykokta kräftor, härliga skratt och kanske en och annan snapsvisa. Kan det bli mer svenskt?

Kräftskiva

Välj Sånga för er kräftskiva med jobbet och upplev en oförglömlig kväll vid stranden av Mälaren. Med en perfekt kombination av läckra skaldjur, en avslappnad atmosfär och en fantastisk utsikt blir det en fest som stärker teamandan och skapar minnen för livet. Låt oss ta hand om allt så att ni kan fokusera på att njuta av stunden tillsammans. Hos oss får ni inte bara en kräftskiva – ni får en unik och underbar upplevelse som binder er samman som ett team. Och vem vet, det kanske till och med blir sång!

Det kommer serveras svenska kräftor som vi kokat och kryddat, två olika pajer med grönt till samt andra tillbehör som bröd, ost, och snaps. Klockan 19.30 dukas buffén läckert upp på terassen, direkt utanför restaurangen så inte många steg att gå. Vid regn dukas buffén upp inomhus för att säkerställa att ni får den bästa matupplevelsen.

PRIS: Ett pristillägg på helpensionspriset tillkommer på 295 kr ex moms, minimum 25 personer.

Tillägg för en lyxigare skaldjursmiddag: Hummer, färska räkor och kreolska kräftor 200kr per person ex moms

Bokningsförfrågan

Varmt välkomna att boka ert boende hos oss på Sånga! Fyll i förfrågan nedan så kontaktar vi dig.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Liknande erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies