Välkomna att fira in julen hos oss

Här möts ni av en riktigt svensk jul och allt som hör till. Traditionella rätter som fräschats till och skruvats upp, smaker har förhöjts och fantastiska råvaror som förädlats av våra skickliga kockar, från den inledande bordsserverade sillen till det avslutande dessertbordet!

Nu skapar vi en riktigt god jul tillsammans!

Sångas julbord

Från den 24 november till den 17 december dukar vi upp vårt julbord med en sharingupplevelse som start- en matupplevelse för både familj, vänner och företag.

Den rykande heta glöggen serveras utomhus vid den brinnande Ofyren innan julbordets start, självklart med något gott till. När ni sen sitter till bords blir ni serverade tre sorters sill med klassiska tillhör som sharing, kallskuret och det varma hämtar ni själva efter egen takt och smak från buffébordet inne i Gillet. Där inne finns även en ostbuffé med olika delikatessostar från Smakriket.

Efter middagen dukas dessertbordet upp i Trädgården med små läckra desserter. Det blir en makalös blandning av klassiskt, sött, salt, choklad, maräng och frukt och bär, så här finns smaker för både stora och små.

Ett axplock från den kalla buffén: 

Gravlax, rökt lax, inlagd strömming, ägghalvor 

klassisk julskinka, paté, kallskuret hjort, vildsvin, lamm 

Olika grönsaker marinerade, syrade, inlagda från vårt skafferi 

Ett axplock från den varma buffén:

Janssons, köttbullar, prinskorvar, gräddig grönkål, syrlig rödkål 

smöriga brysselkål, champinjonomelett, bakad rotselleri, rökt rödbeta,

glaserade kamben, kryddig högrev från Wiggeby 

Ett axplock från ostbordet:

Svenska ostar från Smakriket, marmelader, olika kex 

fikon, nötter samt en med pannkaka med salmbär 

Dryck

Under hösten kommer vi att presentera flera makalösa dryckespaket här som

kommer att harmonisera och lyfta er middagsupplevelse till en helt annan nivå.

Varmt välkomna att boka på info@sanga-saby.se

(Restaurangen håller stängt på söndagar)