Möten, mat och
makalös natur

Vi växer med full kraft och har nu flera lediga tjänster som du hittar här.

Välkommen till Sånga – och det moderna lantlivet

Upplevelser för alla sinnen i en miljö som kombinerar landets lugn med stadens bekvämligheter. Unika mötesplatser, matupplevelser långt utöver det vanliga, och allt i harmoni med naturen.


En unik mötesplats som sjuder av värme och liv – året om.

Allt för den perfekta konferensen, men här ramas det in av något mer. Det är möten med varandra, och det är möten med naturen. Oavsett mål och syfte lämnar ni inspirerande och fulla av energi. Välkomna!

Vi har öppnat upp för privatgäster

Ta med familjen, vännerna eller kanske din käraste och upplev Sånga under under en weekend. Här kan ni njuta av naturen som finns precis utanför dörren och i restaurangen bjuds det på middagsupplevelser. Läs mer om våra makalösa erbjudanden här.

Hjälp oss skapa fler makalösa upplevelser

Vi växer med full kraft och har nu flera lediga tjänster.

Konferenspaket Sånga

Herrgårdskonferens

Stora Möten

Kick off

Konferens Weekend

Weekendkonferens

Konferens för teambuilding

All inclusive

Sångas gårdspaket

Dagkonferens

Bo naturnära en kort bit från stan.

Boendet är designat för att sömlöst smälta in i den omgivande naturen. Gränsen mellan inomhus och utomhus suddas ut och byggnadernas utformning följer naturens skiftningar.


Åtgärder Covid 19

För att ni och vi ska känna oss trygga här på Sånga har vi vidtagit en rad åtgärder. Vi följer självklart myndigheternas och branschorganisationen Visitas riktlinjer för att minska smittspridningen och är Safe to Visit.

Lågt klimatavtryck.
Höga smaker.

Den svenska råvaran är vår stolthet, det är alltid den vi lyfter fram och återkommer till. På samma sätt som råvaran produceras med passion och stolthet, förhöjs maten med respekt och stor hantverksskicklighet.

Stått som stolt värd i två dagar för nästan hundra branschkompisar inom @svenska_moten
Vi har pratat hållbarhet, nätverk och framtid, glädjen var enorm över att äntligen få träffas igen ❤️ Tack alla för inspirerande och makalöst roliga dagar!

#sånga #svenskamöten #hotell #konferens #weekend #möte #möten #meetings #ekerö #färingsö #lantliv #kollegor

23 0

Vi älskar konferenskonst 🎨
Genom åren har vi sett många kreativa skapelser men detta är något utöver det vanliga. Vi är så nyfikna på vem som skapat dom och hur lång tid det tog 🤓

#sånga #hotell #konferensweekend #ekerö #färingsö #möten #meetings #skapelse #kreativitet #origami #konferenskonst #upplevelse #lantliv

32 0

Tisdag och full fart i restaurangen 🍀

#sånga #hotell #restaurang #konferens #weekend #möte #meetings #lantliv #makalöst #upplevelse #ekerö #färingsö #matupplevelse #konferenslunch

49 2

Trött på köer?! Vi växer så det knakar och behöver fler kollegor i vårt team på Sånga. Skicka ett meddelande, maila eller ring om du är intresserad av att jobba med oss!

Mer info hittar du på hemsidan, länk i bio!

37 0

Nu är det dags att boka höstens Kick Off, kanske blir det den första på väldigt länge?
Hos oss får ni tid att skratta ihop, diskutera, planera och uppleva något helt makalöst tillsammans.
Kika in på hemsidan för att se vad vi har för roliga aktiviteter som lyfter hela upplevelsen

#sånga #ekerö #färingsö #kickoff #möten #upplevelser #konferens #hotell #weekend #upplevelse #lantliv #möte #meetings #roligtpåjobbet

30 1

Efter arbetsdagen i konferenslokalen finns det i Sjöbastun gott om plats både i bastun, poolen och utomhus i vårsolen ☀️ Hur vill du avsluta din arbetsdag hos oss?

#sånga #sjöbastu #braavslutpådagen #upplevelse #bastu #kallbad #pool #hotell #konferens #weekend #ekerö #färingsö #möte #meetings #modernalantlivet #lantliv

53 4

God morgon ☀️
Nu saknas bara lite möbler och krokar så är vår kallbadsbrygga färdig 💦

#sånga #kallbadsbrygga #kallbad #upplevelse #weekend #hotell #konferens #möte #meetings #lantliv #ekerö #färingsö

89 2

Vi vill önska alla en glad påsk 🐣

#sånga #ekerö #färingsö #hotell #konferens #weekend #upplevelse #möten #lantliv #gladpåsk

60 2

Heja Anne!
Vår makalöst duktiga kulinariska ledare Anne Torjussen håller just nu på att förbereda sig inför kvällen. Hon ska tävla i det svenska Copperskillet, en tävling för kockar som jobbar på en IACC-anläggning i Sverige.
Grunden är Sångas fyra element skogen, jorden, vattnet och djuren men vad det blir för rätter vet inte Anne än, men vi tror det blir en oförglömlig matupplevelse – som vanligt ❤️

Vi håller alla tummar och tår att Anne går hela vägen till finalen i Nestle Global Copper Skillet den 24 maj, i Las Vegas

Stort lycka till bästa Anne 🍀

#sånga #copperskillet #iacc #tävling #lyckatill #matupplevelse #frånjordtillbord #lantliv #ekerö #färingsö

84 7

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.