Tillsammans gör vi varandra starka!

Vi både stolta och glada över att samarbeta med Djurgården Hockey. Nu erbjuder vi dig som kund eller partner till DIF 5% rabatt på bokningar av Kick-off, konferenser samt julkonferenser. Sånga ger sedan ytterligare 10% av er bokning tillbaks till Djurgården Hockey.

Endast 35 minuter från Stockholm puls ligger natursköna Sånga, där är en konferens är mer än bara ett möte. Med fokus på mat och upplevelser i en modern, lantlig miljö blir konferensen något extra. Oavsett hur många ni är finns rymliga lokaler, service i toppklass och lockande aktiviteter som passar alla. 

Konferenslokalen anpassas efter storlek på er grupp och era behov. Lunch och middag äter ni i vår restaurang och under pauserna har ni tillgång till de makalösa loungeytorna. Kvällen inleds med en säsongsbetonad middagsupplevelse och kanske avslutar ni kvällen i baren med en omgång shuffleboard eller biljard?

Varmt välkomna till oss på Sånga!

Vi erbjuder 5% rabatt till dig som bokar, gäller ordinarie priser och erbjudandet är giltigt fram till 6 juli 2024. Sånga ger sedan tillbaka 10% till DIF på varje bokning.

Uppge koden DJURGÅRDEN vid bokning.

Bokningsförfrågan konferens

Varmt välkomna att boka er nästa konferens i Stockholm hos oss på Sånga! Fyll i förfrågan nedan så kontaktar vi dig.

  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD