Kom och jobba på en av Mälaröarnas vackraste plats!

Reception – Extra personal

Nu söker vi Extrapersonal till Gästservice/Receptionen på Sånga!

Sånga är mötesplatsen belägen vid Mälarens strand på Ekerö, 35 km från Stockholm city. Vår vision är att utveckla Sånga till en självklar destination för såväl företag som privatpersoner i alla åldrar med det moderna lantlivet i fokus. Här finns skogen, jorden, vattnet och djuren och i harmoni med dessa element vill vi erbjuda våra gäster en oförglömlig upplevelse tillsammans. https://www.sanga-saby.se

Är du nyfiken, ambitiös och har hjärtat på rätt ställe?  

Som person är du orädd och vågar ta egna initiativ. Du har nära till skratt och tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet samtidigt som du bemöter dina gäster på ett varmt och professionellt sätt. Du är noggrann och strukturerad och har en stark problemlösningsförmåga. Har du erfarenhet av arbete i hotellreception och/eller konferens sedan tidigare så är det en bonus men inget krav. Goda kunskaper i svenska och engelska, både skrift och tal är ett krav. 

Om du känner igen dig i våra värdeord ÄKTA, UPPLEVELSER och TILLSAMMANS så är du rätt person att jobba med oss. Förutom våra värdeord delar du även vår värdering att verka för en hållbar samhällsutveckling.

Vad innebär tjänsten?

Gästserviceteamet är de som möter gästen vid ankomst, checkar in och ser till att gästerna trivs hos oss, både när det gäller konferens- och privatgäster. Gästservice ser även till att konferenslokaler och andra utrymmen är iordningställda inför gästernas ankomst. Förutom den dagliga driften förekommer även arbetsuppgifter inom servering och bar, försäljning- och bokning eller hos någon annan av kollegorna. Tjänsten är junior utan krav på erfarenhet. Teamet leds av gästserviceansvarig. Tjänsten är extra vid behov och arbetstiderna är varierade; dagar, kvällar och helger. 

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett härligt team inom en hållbar och framtidsorienterad organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och jobba i en miljö där vi ser dig och dina kollegor, som den viktigaste resursen för att skapa framgång. 

För mer information om denna tjänst är du välkommen att ta kontakt med vår Gästserviceansvarig Madeleine Larsson på madeleine.larsson@sanga-saby.se

Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar du via ansökningsknapp nedan, dock senast den 2023-03-31. Intervjuer görs löpande och tillsättning sker snarast.

Varmt välkommen med din ansökan! 

Vi erbjuder möteslokaler i olika storlekar upp till 180 personer, 143 hotellrum med 260 bäddar samt vackra omgivningar med ekpark, sandstrand, sjöbastu och pool, grönområden och skog.

Liknande lediga tjänster

Inga liknande inlägg

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.