Nu söker vi branschens bästa till vårt gästserviceteam på Sånga!

Receptionister

I höst öppnar Sånga upp med nytt koncept och nu söker gästserviceproffs till vårt team. Vår vision är att Sånga ska vara en destination fylld av naturnära upplevelser för både företag och privatpersoner i alla åldrar. Mat och dryck i samhörighet med det moderna lantlivet står i fokus. Tillsammans med elementen skogen, jorden, vattnet och djuren vill vi erbjuda våra gäster oförglömliga upplevelser.

Vem är du? 

Som person älskar du gästkontakten och bemöter dina gäster på ett varmt och professionellt sätt. Du är en allkonstnär där ingenting sitter fast och du arbetar som bäst när det är mycket att göra. Du har nära till skratt och en varm personlighet som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Du är noggrann och strukturerad, tar egna initiativ och har en superstark problemlösningsförmåga.

Om du känner igen dig i våra värdeord ÄKTA, UPPLEVELSER och TILLSAMMANS så är du rätt person att jobba med oss. Förutom våra värdeord delar du även vår värdering att verka för en hållbar samhällsutveckling.

Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö vid Mälarens strand inom en hållbar och framtidsorienterad organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och jobba i en miljö där vi ser medarbetaren som den viktigaste resursen för att skapa framgång. 

Till vår framtidsresa söker vi nu ett team som älskar att leverera gästupplevelser värda att minnas. Gästservice är de som möter gästen vid ankomst, checkar in och ser till att gästerna trivs hos oss, både när det gäller konferens- och privatgäster. Gästservice ser även till att konferenslokaler och andra utrymmen är iordningställda inför gästernas ankomst. Förutom den dagliga driften förekommer även arbetsuppgifter inom försäljning- och bokning, servering eller hos någon annan av kollegorna. Du rapporterar till försäljnings- och gästservicechefen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierade arbetstider – dagar, kvällar och helger.

Ansökan:

Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar du via ansökningsknappen, dock senast 20 juni. Intervjuer görs löpande och tillsättning sker under våren samt i sommar inför öppning. Varmt välkommen med din ansökan!

Liknande lediga tjänster

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.