Sätt guldkant på veckans mest uppskattade veckodag!

Fredagsmys

Skäm bort dig själv och ditt sällskap, njut av de vackra omgivningarna och fira in helgen med en makalös upplevelse på Sånga.

I paketet ingår en fantastisk 3-rätters middag beståendes av mellanrätter i tre sharingserveringar. Ni får en god natts sömn i nya sköna sängar i ett av våra nyrenoverade dubbelrum. Ni vaknar upp och startar helgen med vår härliga lantliga hotellfrukost, fylld med lokala läckerheter och egna specialiteter.

Måltiderna vi serverar är omsorgsfullt komponerade av köket och är en stor del av upplevelsen. Med ett modernt tänk kring hållbarhet skapas magisk mat gjord på råvaror från våra makalösa bönder.

Direkt utanför dörren hittar ni vårt upplysta motionsspår, det nya utegymmet och vår Mindfulness-stig, perfekt att utforska fredag eftermiddag eller innan hemfärd på lördag förmiddag.

Varmt välkomna!

Incheckning från 15:00

Utcheckning senast 11:00

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies