Sätt guldkant på veckans mest uppskattade veckodag!

Fredagsmys

Skäm bort dig själv och ditt sällskap, njut av de vackra omgivningarna och fira in helgen med en makalös upplevelse på Sånga.

I paketet ingår en fantatsisk 3-rätters middag beståendes av mellanrätter i tre sharingserveringar. Ni får en god natts sömn i nya sköna sängar i ett av våra nyrenoverade dubbelrum, nästan alla med sjöutsikt. Ni vaknar upp och startar helgen med vår härliga lantliga hotellfrukost, fylld med lokala läckerheter och egna specialiteter.

Måltiderna vi serverar är omsorgsfullt komponerade av köket och är en stor del av upplevelsen. Med ett modernt tänk kring hållbarhet skapas magisk mat gjord på råvaror från våra fantastiska bönder.

Direkt utanför dörren hittar ni vårt upplysta motionsspår, det nya utegymmet och vår Mindfulness-stig, perfekt att utforska fredag eftermiddag eller innan hemfärd på lördag förmiddag.

Varmt välkomna!

Bokningsförfrågan

Varmt välkomna att boka ert boende hos oss på Sånga! Fyll i förfrågan nedan så kontaktar vi dig.
  • ÅÅÅÅ streck MM streck DD
Liknande erbjudanden

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.