Lämna prestige och stress bakom er och följ med på Skogsbad eller som det även kallas Shinrin-Yoku, en japansk tradition att ta in skogens atmosfär med alla sinnen.

Shinrin-Yoku

Ni vandrar lugnt ut in i den mossiga, mjuka skogen och omslutna av denna väcks era sinnen i kontakt med naturens alla invånare. Därefter bjuds ni på lugna och lekfulla inbjudningar och låter skogen omvandla känslan av tid och rum. I en avlutande te-cermoni med te bryggt på vilda läkande örter leds ni varsamt tillbaka till den vanliga världen. Denna lugna form av naturkontakt boostar kropp och själ, ökar kreativiteten och är en sinnlig upplevelse tillsammans i naturen.

Skogsbadet leds av Helena Johard, certifierad guide inom Association of Nature and Forest Therapy, forskare i neurobiologi och konstnär.

Aktiviteten passar alla, bekväma och varma kläder anpassade efter väder rekommenderas.

Aktiviteten genomförs utomhus.

Liknande aktiviteter

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies