WEEKEND STOCKHOLM

Unna dig själv att få komma bort och njuta av välkomponerad svensk mat i en naturskön miljö!

På Sånga finns allt som behövs för en lyckad, avkopplande weekend. Här finns inspirerande och fina miljöer ute som inne. Ta en promenad i Ekparken, ett dopp i poolen i vårt sjöspa vid vattnet eller varför inte en löptur i motionsspåret? Här finns även kubb, boule och frisbeegolf. Ägnar du dig hellre åt aktiviteter inomhus har vi bland annat biljard, pingis, sällskapsspel och böcker att låna ut, eller varför inte ta en tur till vinkällaren?

På tallriken serverar vi råvaror som i största mån är ekologiska, lokalt producerade eller producerade av LRFs bönder. Menyerna förändras ofta med välkomonerade rätter anpassade efter säsong. Dryckerna är noggrant utvalda och vi har ett brett utbud av både ekologiska och biodynamsika sorter.

WEEKENDPAKET

Vi erbjuder skräddarsydda weekendpaket, det ska finnas något för alla helt enkelt! Vare sig du vill fylla dagarna med olika nervkittlande aktiviteter eller bara koppla av i sjöspat vid vattnet så har vi weekendpaketet som passar. De olika paketen hittar du nedan, varmt välkommen till Sånga!