Vill du vara med och bygga Sveriges mötesplats för alla generationer där lantlivsupplevelsen står i fokus? Då är det här en tjänst för dig!

Vi söker en husfru

Vill du vara med och skapa nya Sånga med oss? Älskar du ordning och reda och service, då är det här jobbet för dig!

Om Sånga

Sånga har nyligen öppnat upp med ett helt nytt koncept och vi utvecklar Sånga till en destination fylld av naturnära upplevelser för både företag och privatpersoner i alla åldrar. Mat och dryck i samhörighet med det moderna lantlivet står i fokus. Tillsammans med elementen skogen, jorden, vattnet och djuren vill vi erbjuda våra gäster oförglömliga upplevelser.

Vi älskar att jobba med gästen i fokus! Ett högt tempo med mycket skratt och glädje där alla får utvecklas och bidra, kännetecknar arbetskulturen hos oss på Sånga.

Till vårt team söker vi nu en person som brinner för att leverera gästupplevelser värda att minnas. Förutom de sedvanliga arbetsuppgifterna med städning, personalansvar, schemaläggning, beställningar, kontakter med leverantörer, uppföljning och kvalitetssäkring så har du även ett skarpt öga för de små och viktiga detaljerna.

Du är en allkonstnär som gillar flöden och logistik och presterar som bäst när det finns mycket att göra. Du har nära till skratt och dina vänner beskriver dig som varm, glad och entusiasmerande. Du är duktig på att lyfta andra och dela med dig av din energi.

Du kommer också sätta upp rutiner, förfina och utveckla arbetssätt och skapa den kultur som behövs, det här arbetet görs i ett nära samarbete med alla kollegor på Sånga.

Vi tror att du:

  • Har ett par års praktisk erfarenhet av liknande arbetsuppgifter/roll. Gärna från hotell-eller konferensanläggning.
  • Älskar ordning och reda, gillar att städa och putsa, du ser när en kudde ska puffas eller en fläck ska bort.
  • Är strukturerad, har ett helikopterperspektiv och gillar att skapa trivsamma miljöer för våra gäster och kollegor.
  • Vana av Spectra och/eller andra Hotellsystem

På Sånga har vi tre tydliga kärnvärden: ÄKTA – TILLSAMMANS – UPPLEVELSE, detta genomsyras i allt vi gör, både bland medarbetare och i vår relation till våra gäster. Vi utmanar dagligen oss själva och varandra för att hela tiden ta oss framåt. Att alla bidrar värderar vi högt och tillsammans skapar vi förutsättningarna för att gästen ska få en så inspirerande, äkta och oförglömlig upplevelse som möjligt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierade arbetstider – dag, kväll och helg.

Tillträde efter överenskommelse. Du kommer att ingå i Sångas ledningsgrupp.

Då vi är belägna endast en halvtimme från Stockholm, men på landet är körkort och bil en nödvändighet.

Varmt välkommen med din ansökan, innehållande CV och motivering till vad som gör dig rätt för oss på Sånga. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag som är 30 november. Vi ser fram emot din ansökan redan idag, du söker via ansökningsknapp här i annonsen.

I den här rekryteringen samarbetar vi med Arbetsplats Mälaröarna och HR-konsult Karin Sigge hej@arbetsplatsmalaroarna.se. Vi har aktivt valt kanaler för rekrytering och annonsering och undanber oss kontakt angående detta.

Liknande lediga tjänster

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.