Är du en ansvarsfull nattuggla?

Är du vår nästa nattportier

Nu söker vi en nattportier till Sånga!

Sånga är mötesplatsen belägen vid Mälarens strand på Ekerö, 35 km från Stockholm city. Vår vision är att utveckla Sånga till en självklar destination för såväl företag som privatpersoner i alla åldrar med det moderna lantlivet i fokus. Här finns skogen, jorden, vattnet och djuren och i harmoni med dessa element vill vi erbjuda våra gäster en oförglömlig upplevelse tillsammans. https://www.sanga-saby.se 

Är du en ansvarsfull nattuggla som har hjärtat på rätt ställe?   

Som person är du orädd och vågar ta egna initiativ. Du har en positiv inställning och du bemöter dina gäster på ett varmt och professionellt sätt. Du är noggrann och strukturerad och har en stark problemlösningsförmåga och det är meriterande om du har erfarenhet av arbete i hotellreception och/eller konferens. 

Goda kunskaper i svenska och engelska, både skrift och tal är ett krav. 

Om du känner igen dig i våra värdeord ÄKTA, UPPLEVELSER och TILLSAMMANS så är du rätt person att jobba med oss. 

Vad innebär tjänsten? 

På natten är det du som ser till att våra gäster känner sig trygga och får en professionell service. Du arbetar oftast på egen hand under natten och ingår i vårt Gästserviceteam. Tillsammans med dag- och kvällsteamet ser du till att konferenslokaler och andra utrymmen är iordningställda, förbereder inför gästernas ankomst samt ronderar området och alla hotellbyggnader. Förutom den dagliga driften förekommer även arbetsuppgifter inom servering och bar. Teamet leds av gästserviceansvarig.

Tjänsten kommer vara antingen en tillsvidareanställning på deltid eller extra vid behov och tillsätts så snart som möjligt. Vi arbetar med årsarbetstid vilket innebär att man arbetar mer under högsäsong och mindre under lågsäsong. Visst arbete under dagtid kan förekomma. 

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i ett härligt team inom en hållbar och framtidsorienterad organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och jobba i en miljö där vi ser dig och dina kollegor, som den viktigaste resursen för att skapa framgång.  

För mer information om denna tjänst är du välkommen att ta kontakt med vår Gästserviceansvarig Madeleine Campos på madeleine.campos@sanga-saby.se

Ansökan 

Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar du via ansökningsknapp här i annonsen, dock senast den 2024-01-31. Urval och intervjuer görs löpande och tillsättning sker snarast. 

Varmt välkommen med din ansökan!  Vi erbjuder möteslokaler i olika storlekar upp till 200 personer, 167 hotellrum med 290 bäddar samt vackra omgivningar med ekpark, sandstrand, sjöbastu och pool, grönområden och skog.

Liknande lediga tjänster

Inga liknande inlägg

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.