Nu söker vi er som tillsammans med vår kulinariske ledare och kollegor vill ansvara för Sångas utvecklingsresa inom gastronomi.

Kockar

Vår vision är att utveckla Sånga till en destination fylld av naturnära upplevelser för både företag och privatpersoner i alla åldrar. Mat och dryck i samhörighet med det moderna lantlivet står i fokus. Tillsammans med elementen skogen, jorden, vattnet och djuren vill vi erbjuda våra gäster oförglömliga upplevelser.

Vem är du?

Du har flera års praktisk erfarenhet av kök i restaurangmiljö och/eller konferensmiljö och har ett genuint intresse för mat och dryck i kombination. De måltider du presenterar är lagade med kärlek och omsorg och du har en stor passion för hantverket. Du sätter stort värde vid hållbarhet och kvalitet samt arbetar gärna med grönsaker i fokus med höga smaker och svenska råvaror. Vi lägger stor vikt vid att våra måltider som serveras är säsongsbetonade och kreativa. Då arbetet många gånger sker under högt tempo är det viktigt att du är stresstålig, effektiv och flexibel. Du vill vara en del av ett team som alltid utvecklas och du inspirerar och engagerar dina kollegor. Du är också en person som har nära till skratt och tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. 

Du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska i både tal och skrift. 

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär främst sedvanliga arbetsuppgifter i ett kök såsom planering av menyer och förberedelser, beställningar, inventering, tillagning av både god frukost, inspirerande luncher samt härliga middagar. 

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö vid Mälarens strand inom en hållbar och framtidsorienterad organisation, som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång. Du kommer att ingå i ett härligt gäng som älskar att ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.

Tjänsten är en heltidsanställning med varierade arbetstider – dagar, kvällar och helger. OBS! Vi söker flera kockar.

Då vi är belägna endast en halvtimmes resa från Stockholm, men på landet är körkort och bil en nödvändighet.

Ansökan:

Hoppas att vi har fångat ditt intresse och nyfikenhet!

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast. 

Liknande lediga tjänster

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.