Bli ansvarig för frukosten här på Sånga.

Frukostvärdinna

Vi söker dig som vill vara med på Sångas utvecklingsresa där vi älskar att ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.

Vem är du?

Du har praktisk erfarenhet av restaurang- och matsalsarbete, älskar frukost och har ett fantastiskt värdskap som du levererar äkta och prestigelöst. Du är driven och tar ansvar för att alltid hålla högsta kvalitet då vår ambitionsnivå är hög. 

I verksamhetens mitt där allt händer är platsen du älskar att vara på och du vill vara del av ett team som hela tiden vill utvecklas. och som alltid sätter gäster i fokus. Som person är du positiv, stresstålig, prestigelös, självgående, ödmjuk och självklart morgonpigg. Du har nära till skratt och har en varm personlighet som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet.

Du kommunicerar på svenska och engelska i tal och skrift. 

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär arbetsuppgifter i restaurangen såsom servering och uppdukning av både frukost, luncher, te/kaffe bufféer och ibland servering i övriga utrymmen såsom konferens, relaxen vid vattnet, barer och lounger. Det ingår också förberedelser inför morgondagens frukost samt planering framåt. Vissa inköp ingår även. Det förekommer även visst receptionsarbete då vi hjälper varandra över avdelningsgränserna.

Meriterade:

  • Vana av Spectra och/eller andra Hotell-och Restaurangsystem 
  • Andra språkkunskaper än svenska och engelska 

Tjänsten är en heltidsanställning och arbetstiderna är främst förlagda till vardagar och helger, men kvällar förekommer.

Då vi är belägna endast en halvtimmes resa från Stockholm, men på landet är körkort och bil en nödvändighet.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse och nyfikenhet!

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast.

Liknande lediga tjänster

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.