Bli Sångas försäljnings- och bokningsagent.

Försäljnings- och bokningsagent

Vill du vara med och bygga Sveriges mötesplats för alla generationer där lantlivsupplevelsen står i fokus – då är det här en tjänst för dig. 

Vi söker förstärkning till försäljnings- och bokningsavdelningen på Sånga. 

I höst öppnar Sånga upp med nytt koncept och nu söker vi förstärkning till vårt försäljningsteam. Vår vision är att Sånga ska vara en destination fylld av naturnära upplevelser för både företag och privatpersoner i alla åldrar. Mat och dryck i samhörighet med det moderna lantlivet står i fokus. Tillsammans med elementen skogen, jorden, vattnet och djuren vill vi erbjuda våra gäster oförglömliga upplevelser. 

Vi söker dig som vill bli branschens bästa mötesrådgivare. Du har 1-3 års erfarenhet av försäljning och bokning inom besöksnäringen, helst av såväl konferens och event som privatgäster och brinner för mötet med kunden. I de dagliga arbetsuppgifterna är du mötesrådgivare som offererar, prissätter, presenterar och hjälper konferensbokaren med både mötesupplägg och detaljplanering. Visst receptionsarbete ingår även och det kan förekomma kvälls- och helgpass då och då.

Goda kunskaper i svenska och engelska, både skrift och tal är ett krav. Du rapporterar till försäljnings- och gästservicechefen.

Vem söker vi? 
Som person älskar du gästkontakten. Du är utvecklingsorienterad, strukturerad och en målfokuserad ”doer”. Du vill på ett professionellt sätt hantera förfrågningar från våra kunder och interna önskemål samt är en allkonstnär där ingenting sitter fast. Du har också en förmåga att planera och omprioritera när arbetsbelastningen är hög. Du delar även våra värderingar om ett ansvarstagande och trovärdigt förhållande till de råvaror vi använder, respekt för människor, djur och natur och att vi verkar för en hållbar samhällsutveckling. Du är positiv och har förmågan att dela din energi med andra.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö vid Mälarens strand inom en hållbar och framtidsorienterad organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och jobba i en miljö som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, med början så snart som möjligt, dock senast 16 augusti.

För mer information om denna tjänst är du välkommen att ta kontakt med vår Försäljnings- och Gästservicechef Amelie Lagerqvist via mail: amelie.lagerqvist@sanga-saby.se

Ansökan
Välkommen med din ansökan i form av CV och ansökningsbrev via ansökningsknappen uppe till höger på sidan, dock senast den 2021-06-20. Intervjuer görs löpande. Vi ser fram emot din ansökan! 

Liknande lediga tjänster

Inga liknande inlägg

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.