Till vår framtidsresa söker vi nu kollegor till vår fastighetsavdelning. Du kommer att arbeta i team med övriga avdelningar och skapa vår gästupplevelse.

Fastighetsskötare/ Tekniker

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö beläget vid Mälarens strand inom en hållbar och framtidsorienterad organisation. Här får du möjlighet att vara med och påverka och jobba i en miljö som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Vem är du?

Som person är du serviceorienterad, initiativrik och en självgående problemlösare. Du kan på ett professionellt sätt hantera förfrågningar från våra kunder och interna önskemål samt är en allkonstnär där ingenting sitter fast. Du har också en förmåga att planera och omprioritera när arbetsbelastningen periodvis är hög. Du delar även våra värderingar om ett ansvarstagande och trovärdigt förhållande till de råvaror vi använder, respekt för människor, djur och natur och att vi verkar för en hållbar samhällsutveckling. Din läggning är positiv och du har förmågan att dela din energi med andra. Sedan förstår du också vikten av att vår framgång bygger på att vi alltid har fokus på gästernas bästa och tillsammans har kul på jobbet.

Arbetsuppgifter:

Din närmaste chef är ansvarig över fastighetsavdelningen och den du rapporterar till. Tillsammans sköter ni de dagliga rutinerna kring fastighetssystem samt trädgårds-och fastighetsskötsel. Bland annat kommer du att rutinmässigt kontrollera system och funktioner, aktivt arbeta med fastigheternas underhåll och hålla vår utemiljö välskött under årets alla växlingar.

Ansökan
Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar du in här. Intervjuer görs löpande och anställningsstart enligt ök.

Vi ser fram emot din ansökan!

Liknande lediga tjänster

Inga liknande inlägg

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.