Jobba som driftstekniker på Sånga

Driftstekniker

Vi söker en drifttekniker till vår fastighetsavdelning. Du kommer att arbeta i team med övriga avdelningar som en viktig del av både vår gästupplevelse och långsiktiga utveckling. Din närmaste chef är ansvarig över fastighetsavdelningen och den du rapporterar till. Tillsammans sköter ni de dagliga rutinerna kring fastighetssystem, ventilation, värme, säkerhet, vatten och avlopp. Du kommer vara involverad i myndighetsbesiktningar, utrustningshantering, underhållsplaner samt i energioptimering av anläggningen.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en driftteknikerutbildning, bred kompetens inom fastighetsdrift och med minst 2 års erfarenhet som drifttekniker. Du har vana av arbete med fastighetssystem, brand och vattensäkerhet samt ventilation och värme. Det är även meriterande att du har erfarenhet av att arbeta med processteknik samt arbetat inom värme-, avlopps- eller vattenverk. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, samt att kunna förstå och uttrycka dig på engelska. Dator är ett självklart arbetsredskap hos oss som du är van att arbeta med. (E-post, Officepaketet, fastighetssystem). Vidare ser vi att du är händig, har intresse av teknik, gärna bred kompetens inom detta område och har förmåga att se vad som behöver göras och kan ta eget initiativ till förbättringar.

Vem söker vi?

Som person är du serviceorienterad, initiativrik och en självgående problemlösare. Du kan på ett professionellt sätt hantera förfrågningar från våra kunder och interna önskemål samt är en allkonstnär där ingenting sitter fast. Du har också en förmåga att planera och omprioritera när arbetsbelastningen periodvis är hög. Du delar även våra värderingar om ett ansvarstagande och trovärdigt förhållande till de råvaror vi använder, respekt för människor, djur och natur och att vi verkar för en hållbar samhällsutveckling. Din läggning är positiv och du har förmågan att dela din energi med andra. Sedan förstår du också vikten av att vår framgång bygger på att vi alltid har fokus på gästernas bästa och tillsammans har kul på jobbet.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö beläget vid Mälarens strand i en hållbar och framtidsorienterad organisation. Vi älskar att jobba med högt tempo, mycket skratt och ständig utveckling där alla får vara med och bidra.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

För mer information om denna tjänst är du välkommen att ta kontakt med vår Fastighetschef Bruno Lenell bruno.lenell@sanga-saby.se

Ansökan

Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar du via ansökningsknappen. Intervjuer görs löpande och anställningsstart enligt ök.

Vi ser fram emot din ansökan!

Om Sånga:

Sånga har nyligen öppnat upp med ett helt nytt koncept.Vi utvecklar Sånga till en destination fylld av naturnära upplevelser för både företag och privatpersoner i alla åldrar. Mat och dryck i samhörighet med det moderna lantlivet står i fokus. Tillsammans med elementen skogen, jorden, vattnet och djuren vill vi erbjuda våra gäster oförglömliga upplevelser.

Vi jobbar med tre tydliga kärnvärden som styr vårt dagliga arbete och det vi gör: Tillsammans – Äkta – Upplevelse

Liknande lediga tjänster

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.