Är bröd och bakverk din passion?

Bagare/Konditor

Vi söker bagare och/eller konditor till Sånga

Sånga är platsen för makalösa möten, upplevelser och unikt mathantverk med jordnära service i samspel med skogen, jorden, vattnet och djuren  

Nu söker vi dig som tillsammans med vår kulinariske ledare och köksteam vill vara med på Sångas utvecklingsresa inom gastronomi och restauration och som vill sätta måltidsupplevelsen och restaurangkonceptet vi skapar tillsammans, på kartan.

Vem är du?

Vi söker dig som har några års branscherfarenhet av bageri och/eller konditori och har vana av stora beställningar. Du kan sköta stor produktion på liten yta och har mycket god planeringsförmåga. Den vi söker tycker om ordning och reda, kan agera självständigt och tar stort ansvar. Du har ett genuint intresse för bröd och bakverk och sätter stort värde på hållbarhet och kvalitet. Det du skapar är gjort med kärlek och omsorg och du arbetar säsongsbetonat och kreativt.

Då arbetet många gånger sker under högt tempo är det viktigt att du är stresstålig, effektiv och flexibel. Som person är du positiv, stresstålig, prestigelös, självgående, ödmjuk och självklart morgonpigg. Du har nära till skratt och har en varm personlighet som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Du kommunicerar på svenska och engelska.

Arbetsuppgifter:

Tjänsten innebär främst sedvanliga arbetsuppgifter i bageriet såsom planering veckovis med ett brett sortiment för de som gästar oss. Förbereda frukostbröd, för-och eftermiddagsfikor, lunch-bröd och alla övriga beställningar utöver detta. Det ingår också inventering, beställningar, leveranser och inköp.  

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö vid Mälarens strand. Sånga är platsen för makalösa möten, upplevelser och unikt mathantverk med jordnära service i samspel med skogen, jorden, vattnet och djuren. Här får du möjlighet att vara med och påverka och arbeta på Sånga som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång.

Tjänsten är en heltidsanställning dagtid, men kvällar och helger kan förekomma. Då vi är belägna endast en halvtimmes resa från Stockholm, men på landet är körkort och bil en nödvändighet.

Hoppas att vi har fångat ditt intresse och nyfikenhet!

Urval sker löpande så varmt välkommen med din ansökan snarast på länken här.

Möten Mat & Makalös natur 

Sånga är beläget vid Mälarens strand på Ekerö, 35 km från Stockholm City. Vi erbjuder möteslokaler i olika storlekar upp till 200 personer, 143 hotellrum med 262 bäddar samt vackra omgivningar med ekpark, sandstrand, Sjöbastu och pool, grönområden och skog.

Liknande lediga tjänster

Inga liknande inlägg

Möten och upplevelser är vår historia — och vår framtid.

Vår kärlek till det moderna lantlivet är genuin, sprunget ur omsorgen kring miljön, råvaran, djuren och naturen. Hos oss handlar det om att uppleva saker tillsammans. Att leva i nuet. Och skapa minnen som varar för alltid.