Är du en ansvarsfull nattuggla?

Är du vår nästa nattportier?

Nu söker vi Gästserviceproffs NATT på Sånga!

SÅNGA ÄR PLATSEN FÖR MAKALÖSA MÖTEN, UPPLEVELSER OCH UNIKT MATHANTVERK MED JORDNÄRA SERVICE.

Vår vision är att utveckla Sånga till en destination fylld av naturnära upplevelser för både företag och privatpersoner i alla åldrar. Kärleken till det moderna lantlivet är genuin, sprungen ur omsorgen kring skogen, vattnet, jorden och djuren. Miljötänket ligger till grund för allt vi gör. Boendet är designat för att sömlöst smälta in i den omgivande naturen. Gränsen mellan inomhus och utomhus suddas ut och byggnadernas utformning följer naturens skiftningar. 

Är du en ansvarsfull nattuggla som har hjärtat på rätt ställe? 

Som person är du orädd och vågar ta egna initiativ. Du har en positiv inställning och du bemöter dina gäster på ett varmt och professionellt sätt. Du är noggrann och strukturerad och har en stark problemlösningsförmåga och vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av arbete i hotellreception och/eller konferens.

– Goda kunskaper i svenska och engelska, både skrift och tal är ett krav.

Meriterade: 

· Eftergymnasial utbildning med inriktning hotell och besöksnäringen 

· Minst två års erfarenhet i arbetsledande ställning inom reception  

· Vana av Spectra och/eller andra Hotell-och Restaurangsystem 

· Andra språkkunskaper än svenska och engelska 

Vad innebär tjänsten?

På natten är det du som ser till att våra gäster känner sig trygga och får en professionell service. Du arbetar oftast på egen hand under natten och ingår i vårt Gästserviceteam. Tillsammans med dag- och kvällsteamet ser du till att konferenslokaler och andra utrymmen är iordningställda, förbereder inför gästernas ankomst samt ronderar området och alla hotellbyggnader. Förutom den dagliga driften förekommer även arbetsuppgifter inom servering och bar. Teamet leds av vår gästserviceansvarig.

Tjänsten kommer vara en tillsvidareanställning på antingen deltid eller extra vid behov och vi önskar tillsätta tjänsten så snart som möjligt, enligt överenskommelse. Vi arbetar med årsarbetstid vilket innebär att man arbetar mer under högsäsong och mindre under lågsäsong. Visst arbete under dagtid kan förekomma inom ramen för tjänsten.

Varför ska du välja att jobba på Sånga? 

Vi är på en spännande resa och strävar efter att bygga ett team som inte bara följer utvecklingen, utan leder den. Vi vill vara pionjärer inom vår bransch och för att uppnå detta behöver vi medarbetare som delar vår passion, kunskap och vilja att tänka innovativt. Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en makalös miljö vid Mälarens strand inom en hållbar och framtidsorienterad organisation, som ser sina medarbetare som den viktigaste resursen för att skapa framgång. Du kommer att ingå i ett härligt gäng som älskar att ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga. 

Om Sånga: 

Sånga är mötesplatsen som är belägen vid Mälarens strand på Färingsö, Ekerö, 35 km från Stockholm City. Vi erbjuder möteslokaler i olika storlekar från 2 till 300 personer, 167 hotellrum med 290 bäddar samt vackra omgivningar med ekpark, sandstrand, sjöbastu med pool, grönområden och skog. Här blandar vi stadslivets bekvämligheter med naturens skönhet till en härlig känsla av det bästa av två världar.

Sånga ägs av LRF och startades 1943 av Sveriges Lantbruksförbund, då för att göra det till jordbrukets föreningsskola. På 90-talet blev Sånga ett renodlat konferenshotell med miljö som affärsmodell. Under pandemin stängdes Sånga och omskapades helt där mat, dryck och miljö i samhörighet med det moderna lantlivet är vårt fokus, tillsammans med elementen skogen, jorden, vattnet och djuren vill vi erbjuda våra gäster oförglömliga upplevelser. 

Våra kärnvärden som vi jobbar varje dag med är: Tillsammans – Äkta – Upplevelse

Ansökan

Du ansöker med CV och personligt brev via ansökningsknappen här i annonsen. Urval och intervjuer görs löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökans slut, så välkommen med din ansökan snarast, dock senast den 31 juli. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med varierade arbetstider – dagar, kvällar och helger. Vi har kollektivavtal. Då vi är belägna endast en halvtimmes resa från Stockholm, men på landet är körkort och bil ett måste. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Madeleine Campos, gästservicesansvarig, via mail: Madeleine.campos@sanga-saby.se

Hoppas vi väckte din nyfikenhet och ser fram emot din ansökan redan idag!

Liknande lediga tjänster

Inga liknande inlägg

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev

Erbjudanden, nyheter och mycket annat roligt. Vi lovar att inte höra av oss för ofta.

Genom att klicka på ”skicka” samtycker du till att vi skickar nyhetsbrev via e-post till dig. Du kan när som helst välja att inte längre få våra utskick. Läs mer här om hur vi behandlar dina personuppgifter och vilka övriga rättigheter du har och här finns info om s.k cookies