Laddar Laddar innehåll ...

Kökschef

Sånga-Säby söker en kökschef till vårt team

Sånga-Säby Hotell & Konferens ingår i Bygruppen AB som är ett helägt dotterbolag till Lantbrukarnas Riksförbund, LRF. Affärsidén handlar om att erbjuda attraktiva mötesplatser och vara ett skyltfönster för råvaror från Sveriges bönder. Våra värderingar utgår ifrån att verka för ett ansvarfullt företagande i en hållbar samhällsutveckling.
Vi driver vår verksamhet med branschens högsta miljömål och vi är Sveriges enda 100 % klimatneutrala hotell.

Arbetsuppgifter
Din främsta arbetsuppgift som Kökschef är att leda kökets arbete och planering på både lång och kort sikt, att ansvara för att verksamheten håller hög standard utifrån företagets affärsidé, värderingar och avdelningens handlingsplan. Du kommer att ha personalansvar med ett köksteam på 6 personer.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har relevant utbildning inom området och erfarenhet av liknande arbetsuppgifter som köksmästare/kökschef, samt erfarenhet av att leda personal.
Dina kunskaper i svenska och engelska är goda i såväl tal som skrift.
Du förväntas även ha god datorvana (e-post, Office-paketet).

Du behöver ha B-körkort och tillgång till bil.

Personliga egenskaper
Du är en positiv, driven och engagerande chef och ledare som har ett genuint intresse för människor, råvara, mat och dryck.
Vi ser gärna att du är en person som trivs i en organisation som präglas av serviceanda och kreativitet. Du har stor social förmåga och har lätt för att ta kontakt med, samt hantera, människor med olika drivkrafter.

Vi erbjuder dig ett spännande arbete i en vacker miljö beläget vid Mälarens strand inom en klimatmedveten och hållbar organisation.

Ansökan
För frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta vår hotelldirektör Jenny Baudou via mail  jenny.baudou@sanga-saby.se

Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar du in senast den 2018-03-08.
Intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

XS SM MD LG