Laddar Laddar innehåll ...

Fastighetsskötare med trädgårdsansvar

Sånga-Säby söker nu en serviceinriktad och initiativrik fastighetsskötare till vår idylliska anläggning.

Arbetsuppgifter
Som fastighetsskötare ingår du i vår fastighetsavdelning på 3 personer. Du sköter de dagliga rutinerna gällande yttre trädgårds- och fastighetsskötsel och gör underhållsplaner tillsammans med fastighetschefen. Du är även behjälplig med snickeri, VVS, ventilation styr & regler och hantering av felanmälningar. Vi har också vårt eget vatten- och avloppsreningsverk där du deltar i underhåll och rondering.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har erfarenhet från fastighetsskötaryrket, med trädgårdsinriktning, sedan tidigare och är intresserad av att lära sig vår verksamhet. Meriterande är avslutad gymnasieutbildning, trädgårdsutbildning och kunskaper i vatten- och avloppsreningsteknik. Goda kunskaper i svenska språket är ett krav, samt att kunna förstå och uttrycka sig i engelska. Datorn ett självklart arbetsredskap hos oss som du förväntas att kunna använda (E-post, Office paketet). Vidare ser vi att du är händig, har bred teknisk kompetens och har förmåga att se vad som behöver göras och kan ta initiativ till förbättringar.

B-körkort är ett krav för denna tjänst.

Vem söker vi?
Som person är du serviceorienterad, initiativrik och en självgående problemlösare. Du kan på ett professionellt sätt hantera förfrågningar från våra kunder och interna önskemål. Du har en förmåga att planera och omprioritera när arbetsbelastningen är hög. Du delar även våra värderingar om ett ansvarstagande och trovärdigt förhållande till de råvaror vi använder, respekt för människor, djur och natur och att vi verkar för en hållbar samhällsutveckling. Du är positiv och har förmågan att dela din energi med andra. Du förstår att vår framgång bygger på att vi alltid har fokus på kundernas bästa.

Ansökan
För mer information är du välkommen att kontakta fastighetschef, Håkan Jälminger, 08-560 480 61 eller mail

Din ansökan i form av CV och ansökningsbrev skickar du till hakan.jalminger@sanga-saby.se, dock senast den 2018-02-28. Intervjuer görs löpande.

Vi ser fram emot din ansökan!

XS SM MD LG